Starity

Ben Affleck szerint még mindig inna, ha most is Jennifer Garnerrel élne

2021. december 15. 02:02   |   Szerző: Four

A színész szerint még mindig alkoholproblémákkal küzdene, ha korábbi házasságában maradt volna.

hirdetés

Ben Affleck Howard Stern rádióműsorában nyilatkozott korábbi házasságáról. A színész kendőzetlenül vallott arról, hogy szerinte mi volna, ha még mindig Jennifer Garner férje lenne:

Valószínűleg egymás torkának ugrottunk volna. Valószínűleg még mindig innék. Részben azért kezdtem el inni, mert csapdában éreztem magam. Úgy voltam vele, hogy nem hagyhatom el a gyerekeimet, de nem vagyok boldog - mit csináljak? És amit tettem, az volt, hogy megittam egy üveg whiskey-t és elaludtam a kanapén, amiről kiderült, hogy nem megoldás. 

Affleck szerint a gyerekeik érdekében elég sokáig  próbálták menteni a házasságukat, de nem jártak sikerrel:

Próbálkoztunk, próbálkoztunk és próbálkoztunk, mert gyerekeink vannak, de mindketten úgy éreztük, nem akarjuk, hogy a gyerekek egy ilyen házasságot tartsanak példának. Minden [válással kapcsolatos cikk], amit olvashattatok, hülyeség volt. Az igazság az, hogy időt hagytunk magunknak, és meghoztuk a döntést... Más utat választottunk. Volt egy házasságunk, ami nem működött. Van ilyen. Ő [Jennifer Garner] olyasvalaki, akit szeretek és tisztelek, de akivel nem kellett volna még tovább házasságban élnem. 

Embed from Getty Images

Ben elmondása szerint a házasságuknak tiszteletteljesen, barátsággal vetettek véget:

Baráti módon történt. Megpróbáltuk a legjobbat kihozni belőle. Voltak feszült pillanataink? Voltak ellentéteink a gyerekfelügyelettel kapcsolatban? Volt, hogy nehéz volt számunkra? Dühösek voltunk időnként? Igen, de alapjában véve mindig megvolt a tisztelet egymás iránt. Tudtam, hogy jó anya, és mindig abban reménykedtem, hogy tudja, jó apa voltam. Én tudtam, hogy az vagyok.

Affleck, aki alkoholproblémái miatt több esetben is elvonókúrára ment, elárulta, szerencsésnek érzi magát, hogy a számára fontos dolgokat meg tudta menteni és helyre tudta hozni a bajokat:

Szerencsés vagyok, mert elértem azt a pontot, mielőtt elveszítettem volna a számomra fontos dolgokat. Nem a pénzemet vagy a karrieremet - hanem a gyerekeimmel való kapcsolatomat. Amikor azt éreztem, hogy már hatással van rájuk, akkor felismertem. Életem legszörnyűbb napja volt. Helyrehoztam... de azóta Krisztusra esküszöm, egyszer sem akartam inni.

- mondta a színész. 

Embed from Getty Images

A magánéletét övező hatalmas médiafigyelemről így beszélt:

A gyerekeimért való felelősségem a legfontosabb, így aztán nem fogok semmi olyan dolgot tenni, ami fájdalmas vagy romboló hatású rájuk nézve. Ezzel együtt tudom, hogy az életem hatással van rájuk. Én és az édesanyjuk hírességek vagyunk, és ez nehéz. Ne beszéljük mellé, ez egy kics***ett kereszt, amit cipelni kell, már magában egy teher... és a válás alatt borzasztó hazugságokat írtak rólunk.

- mondta a színész, aki tavaly februárban úgy nyilatkozott, élete legnagyobb hibájának tartja válását. Azóta azonban valószínűleg megváltozott a véleménye, mert összejött régi szerelmével, Jennifer Lopezzel. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek