Starity

Hogyan kezdjük frissen az új évet? Tippek 2022-re!

2022. január 06. 13:01   |   

„Új Év Új Én”- már szinte szállóigévé vált ez a mondat, na de még is hogyan kell érteni, azaz hogyan kezdjük frissen az új évet? Mutatunk néhány jól bevált, szuper tippet, amivel 2022- is sokkal könnyebben, frissebben megkezdhető lesz számodra is!

hirdetés
Hogyan kezdjük frissen az új évet? Tippek 2022-re!

Indítsd új külsővel, megújultan az új évet!

Ahhoz, hogy frissen, tényleg olyan új év hangulatban tudd elindítani ezt az évet, változtass egy kicsit drasztikusabban a külsődön! Egy új sminktechnika is jó lehet, de a legegyszerűbb meglátogatni a fodrászt, és egy új frizurát kérni: egy kis szín, valami merész melír, vagy vágás? Már a legkisebb módosítás is hatalmas változást idézhet elő, persze csak a legjobb értelemben! Ha már régóta tervezgeted, hogy egy új stílusra váltasz, vagy régóta növesztett fürtjeidet rövidebbre cseréled, akkor nincs is tökéletes alkalom! De ha a ráncaidtól szeretnél megszabadulni, és kicsit fiatalosabban kinézni, akkor egy plasztikai beavatkozásba se félj belevágni, már csak azért se, mert manapság nagyon gyors, és a felépülési idő is csak pár nap, amennyiben a legmodernebb beavatkozások közül választasz a Bónusz Plasztikai Sebészeten.

Alakíts ki egy fit rutint!

Ehhez nem kell feltétlenül elkezdned több kilométert futni, vagy salátán élni, apróbb változások is sokat jelentenek. csakúgy, ahogy a fodrász esetében is. Gondold át jelenlegi egészségi állapotod és általános fitneszcéljaid, ehhez mérten készíts egy tervet, ami vélhetően ad majd egy lendületet az évnek, és ezzel egyidőben javítja is a fittségi-, egészségügyi állapotodat. Például elkezdhetsz egy 20 perces sétát munka után minden nap, vagy ha merészebb céljaid vannak, akkor elkezdhetsz felkészülni egy őszi félmaratonra. Amennyiben sportos életet élté eddig is, akkor tűzz ki speciális előrébb lépést, például a BMI javulását.

Legyél hálás minden nap!

Nemcsak a külsőnket kell megváltoztatni ahhoz, hogy beteljesüljön az „Új Év Új Én” fogadalmunk, hanem belső változtatásokat is kezdeményezni kell, ezek még jóllehet fontosabbak is, mint a külsőségek, csak ha ezzel kezdtük volna a listát, nem valószínű, hogy sokan lettek volna, akik nm zárják be azonnal a cikket… Gyakorold a hálát minden nap, hogy kedvességgel töltsd meg az életedet! A hála gyakorlása javíthatja általános hangulatát és javíthatja életszemléletét. Minden nap lefekvés előtt írj le 3 dolgot, amiért hálás vagy. Ezenkívül fejezd ki háládat az élő emberek iránt is azzal, hogy elmondja nekik, hogy értékeli őket. Vess papírra például írhat ilyeneket: „Hálás vagyok a macskámért” vagy „Hálás vagyok a mai napsütésért”.  hála mellett a pozitivitás is nagyon fontos, ezen belül a pozitív megerősítésnek különösen nagy jelentősége van. A pozitív megerősítések egy egyszerű, rövid mondatra utalnak, amelyet egész nap emlékeztetőül használhatsz. A pozitív megerősítések használata idővel növelheti önbecsülését, ami hasznos az új év megkezdésekor. Ilyen mondatokra gondolunk: „Méltó vagyok” vagy „Képes vagyok a kihívásokra”. Ezt mondd el magadnak reggel és a nap folyamán, amikor kételkedni kezdesz, ha azon dolgozol, hogy támogatóbb barát legyél, a megerősítésed lehet: „Szórakoztató és hűséges vagyok”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek