Starity

Hogyan viselnek a hírességek sneakereket?

2022. január 28. 08:08   |   

A sneaker az egyik legnépszerűbb cipőtípus, amióta csak megszületett. Letörölhetetlen kiegészítőjévé vált szinte minden trendnek, ezért méltán kiérdemli az örök stílusú darabok páholyában a helyét. Ezt a celebek is nagyon jól tudják. Nem véletlenül a sneaker az egyik a leggyakrabban viselt lábbeli az ő köreikben is.

hirdetés
Hogyan viselnek a hírességek sneakereket?

A hírességek kedvence: a fehér sneaker

Érdekes, hogy a legtöbb híresség a sneaker fehér típusait részesíti előnyben. Vajon miért is van ez? Azért, mert a fehér szín ennél a lábbelinél az, ami a legtöbb ruhához tökéletes választás lehet. Egy városi kiruccanás miniruhában? Bátran vegyük fel hozzá egy pár fehér tornacipőt, sztárjaink is pontosan így tesznek. Kényelmes bevásárlás a plázában szoknyában? Menőn mutat mellé egy ilyen lábbeli világos színben. Na és mi a helyzet a félelegáns megjelenéssel? Manapság már egy üzleti tárgyaláshoz is bátran viselhetünk sneakert – férfiként és nőként egyaránt. A sneaker tehát olyan univerzális darabbá vált napjainkra, ami az estélyi ruha kivételével szinte mindenhez jól áll. Bár ki tudja, lehet néhány év, és az estélyihez is sneakert veszünk majd fel. Nincs kizárva, hiszen ez a kényelmes, menő lábbeli bármely korosztálynak a kedvenc darabja lehet.

Sneaker és lazaság, ahogyan Rihanna szereti

Az énekesnő vagány nőiességgel kevert öltözete a sneakerviselési szokásaira is kihat. Legyen az egy dögös miniruha vagy egy melegítő, a fehér sneaker gyakran kényelmes kiegészítője öltözetének. Ez nem is csoda, hiszen bőven elég a fellépésein folyamatosan magassarkút viselnie. A hétköznapon neki is jár a kényelem.

Sportos megjelenés Jennifer Lopez által

A fehér sneaker meglepően népszerű a hírességek körében, ez pedig Jennifer Lopeznél sincs másképp. Leginkább sportos mégis csinos outfitekhez szereti hordani ezt a lábbelit. Talán az ő öltözéke mutatja meg a legjobban, hogy sportosan is igazán dögösek, csajosak lehetünk. Az énekesnőnek ebben egyébként is nagy tapasztalata van – köztudott, hogy a fellépésein sem veti meg a különféle underground kiegészítőket, amelynek jelentős része pontosan miatta vált népszerűvé.

Uralkodói elegancia Kate Middleton ruhatárából

Az angol királyi családnak szinte kötelező a kellően elegáns, divatos megjelenés. Ezért ha valakire is hallgatunk érdemes, hogyan hordjuk elegáns öltözékhez a sneakert, akkor Katalin hercegnénél keresve sem találunk jobbat. Az ő szettjében megfelelő harmóniával megfér egymás mellett az elegáns szövetnadrág, az ing és a sneaker. Sajnos kevesen gondolják, hogy egy elegáns női szetthez jól mutathat egy pár sneaker. Pedig az a helyzet, hogy egy női blézerrel felvéve nem csupán vagány, de kifejezetten stílusos szettet kaphatunk. Kövessük tehát bátran Katalin hercegné példáját, ha az eleganciáról és a tornacipőkről van szó. Az ő öltözete biztosan fog minket cserbenhagyni, hiszen a királyi családot a legjobb stylistok és öltöztetők segítik a megfelelő szett kiválasztásában.

Egy fehér vagy más világos színű sneakerrel tehát nem lőhetünk mellé. Értékes kiegészítője lehet ruhatárunknak, ami garantáltan nem fog a szekrény mélyén porosodni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek