Starity

15 hajmeresztő első randis sztori, amit senki sem szeretne átélni

2022. január 29. 23:11   |   Szerző: Four

Tizenöt kínos, kellemetlen és néhol elég ijesztő első randis történet a listán.

hirdetés

Az első randik gyakran egy kicsit kellemetlenül vagy kínosan sikerülnek - ám a Reddit felhasználói olyan hajmeresztő találkozókról számoltak be, amelyek alkalmával úgy érezték, azonnal ott kell hagyniuk a partnerüket.

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

1.  

Eleve 15 percet késtünk a moziból, mert a megbeszélt időpontnál 45 perccel később vett fel engem. A moziban az egész film alatt végig normál hangerővel beszélt. Fél óra után felálltam, hogy vécére menjek, és kisétáltam az ajtón.

SeaworthySwarth

2.

Azt mondta, reméli, a leendő gyerekeink nem az én orromat fogják örökölni.

Flaca911

3.

Csettintett a pincérnek. Annyira udvariatlan volt, iszonyatosan égtem. Még azelőtt otthagytam, hogy italt rendeltünk volna.

emmi5

4.

A lány telefonja folyton rezgett, mire ő azt mondta: 'ó, ez az exem, állandóan üzenget'. Aztán felolvasta az egész üzenetet, amelyben az említett ex arra panaszkodott, hogy féltékeny a lányra a randink miatt.

1234yeahfine

5.

Vakrandira mentem, és a fiú azt mondta: 'meglepődtem, hogy mennyire átlagos a kinézeted'.

- moxymoxalone

Fotóhu.depositphotos.com/home.html">: hu.depositphotos.com

6.

Buliztunk, és folyton összefutott csinos lányokkal, akiket már ismert. Hallottam, hogy egy barátjának panaszkodott: 'Sosem találkozom ezekkel a lányokkal, és most itt vagyok ezen a randin és nem tehetek semmit! Miért pont ma este kellett randiznom?'. Hazavitettem magam vele, hogy utána visszamehessen és élvezhesse azoknak a nőknek a társaságát.

Georgia_girl_52

7.

Azt mondta: 'Négy gyerekem van három különböző nőtől. Mindegyiket megcsaltam, de valami azt súgja, hogy veled más lesz. Szereted a gyerekeket?'. Kimentem a mosdóba és elrohantam.

FrequentBandWagoner

8.

Nekem esett, mert adtam egy kis pénzt a bár előtt álló hajléktalannak. Aztán monológot mondott arról, hogy mit keres a "söpredék" az utcákon. Nem ittam meg az első italomat, megmondtam neki, hogy ez nem fog működni és elmentem.

wildelikeoscar

9. 

Randiztam egy sráccal, akire a barátaim beszéltek rá, mondván "jófej". A fiú egész idő alatt piszkált, lealacsonyította a diplomámat, és folyton a szomszéd asztalnál ülő nőket nézte. Azt mondtam 'Nem!', és ghostoltam.

batimafernardes

10.

Úgy 15 perce találkoztunk, amikor azt mondta: 'Nagyon csinos vagy, de sokkal jobban néznél ki, ha nem lennének tetkóid és kivasalnád a hajad'.

Obvious_Explorer90

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

11.  

Miután randiztunk, rájöttem, hogy házas. Persze, a srác azt mondta, hogy poliamor, de nem tudom, hogy tényleg az volt-e, vagy csak meg akarta csalni a feleségét.

a_winged_potato

12. 

Meghívta a barátait is a randira, és nem beszélt velem, de végig erőteljesen bámult rám. A haverjai jófejek voltak, de ő nagyon ijesztő volt.

stupidgoddamnwebsite

13.

Randiztam egy sráccal, aki nem engedett nyugodtan sétálni a parkban: rám kiabált, hogy "Állj!". Megijedtem, mire ő lassan lehajolt, majdnem hozzáért az arca a földhöz, és bocsánatot kért a hangyáktól, mert megakadályoztuk az ő sétájukat és mert én majdnem az útjukba álltam.

soggypapad

14. 

(...) Azt mondta, hogy tud néhány nagyszerű mumifikálási trükköt, mert utánaolvasott a témának. Aztán megkérdezte, hogy én gondoltam-e ilyesmire.

randoburgherchick

15. 

Elképesztően berúgott már a randink előtt, és az összes szolgáltatóval borzasztóan beszélt, a taxisofőrünkkel is. Olyan részeg volt, hogy az étteremben nem szolgáltak fel neki alkoholt. Ez az első randinkon történt, egy nagyon drága étteremben - megdöbbentem. Vissza akartam térni arra a helyre, úgyhogy a randi felénél elmentem, miközben az alkalmazottaktól sűrűn elnézést kértem.

- bobbypellitt

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek