Starity

Bizarr sámán rituálén vett részt Shawn Mendes

2022. február 08. 22:10   |   Szerző: Glamster

Spirituális utazáson vett részt Shawn Mendes egy nővel, miközben Hawaii-on nyaralt.

hirdetés

Shawn Mendesnek új nő van az életében, bár ez a kapcsolat nem biztos, hogy romantikus. A Summer of Love énekese ugyanis, mint megírtuk, Hawaii-on nyaral barátaival. Itt találkozott Hitomi Mochizukival, aki „Ashtanga Yogi” órákat tart. Shawn bekövette őt Instagramon, így valószínűleg ott kért privát oktatást.

Az astanga szó szanszkrit jelentése "nyolc ág". Az astanga jóga a hatha jóga egyik összetett, dinamikus formája, amely kötött gyakorlatsorokból, összesen hat sorozatból áll. A sorozatok nem csak az ászanákat állítják sorrendbe, hanem összekötik őket a mozgással (vinyasa), a légzéssel (udzsájí pránájama), a bandhákkal (energetikai zárak) és a dristikkel (tekintet egy adott pontra szegezése). Így a gyakorlás folyamatosan, megállás nélkül zajlik, és ritmusát az udzsájí légzés adja. Ez a légzéstechnika segíti az elme lecsendesítését, csakúgy, mint a tekintet vezetése (dristi). Mindezek beindítják a prána áramlását a testben, és ha az elemek összeolvadnak, a gyakorlat mozgó meditációvá válik. (forrás)

A paparazzó fotókon láthatjuk, ahogy a páros különböző bizarr rituálékat csinál, ami állítólag megtisztítja a testet a negatív energiáktól. Miután a közös szájból-orrba légzőgyakorlattal végeztek, a Page Six információja szerint elmentek kávézni egyet.

A magazin szerint a fotókon egy ún. sámán-rituálét láthatunk, és ehhez egy különleges brazil dohányt is használnak. 

Még több fotót a nem minden napi rituáléról ezen a linken láthatsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek