Starity

Bejelentette sokak által várt albumának megjelenési dátumát Rosalía

2022. február 11. 11:11   |   Szerző: Glamster

A népszerű latin énekesnő, Rosalía, hamarosan új albummal jelentkezik, és ez most már biztos megjelenési dátumot is kapott.

hirdetés

Vadonatúj albumának megjelenési dátumával tért vissza a Grammy díjas énekesnő és producer, Rosalía. A sokak által várt ”MOTOMAMI” című album március 18-tól válik világszerte elérhetővé. A Rollin Stone en Español magazinban az énekesnőről megjelent címlapsztoriban a következőket olvashatjuk az albumról:

Elképesztően bátor és úttörő felvétel… Minden benne van, aminek a modern zenében benne kell lennie: művészet és egyediség, számtalan pörgős latin dallam keveredik hip-hop alapokkal, vagy épp zongora kísérettel… …A ”MOTOMAMI” olyan mint egy tehervonat a jövőből, ami gőzerővel érkezik felénk, fékek nélkül, Rosalía pedig az erő ami a vonatot hajtja.

Az album bejelentés mellett vadonatúj dal is érkezett, amely a ”SAOKO” címet kapta, és remekül tükrözi a ”MOTOMAMI” hangulatát. Áldás és átok, erő és sebezhetőség, vad nőiesség, rengeteg bátorsággal kiegészítve. A dalhoz videóklip is készült, Valentin Tetit rendezésében, amelyben hangulatos és színes snittek között láthatjuk az énekesnőt egy gyönyörű nőkből álló motoros bandában.

Rosalía ”SAOKO” című újdonsága minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek