Starity

Amikor a Valentin-nap nem úgy sül el, ahogy akarod: 11 kínos, vicces sztori a szerelmesek napjáról

2022. február 14. 19:07   |   Szerző: Four

A BuzzFeed olvasói elárulták, milyen vicces, kínos vagy esetekben szomorú dolgok történtek velük.

hirdetés

A BuzzFeed arra volt kíváncsi, milyen elbaltázott valentin-napi élményekről tudnak beszámolni az olvasói. Itt egy lista azokról az esetekről, amikor semmi nem úgy sikerült, ahogy azt a szerelmesek elképzelték:

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

1.

Valentin-napon jöttem rá, hogy a barátom megcsal. Valami ismeretlen lány írt nekem Facebookon, és elküldte a screenshotokat az üzeneteikről. (...) Írtam a barátomnak, megkérdeztem, ki az az "Alice", mire hülye válaszokat adott. (...) A kedvencem az volt, hogy "őrült az a csaj". (...) Egy hónappal később szakítottam vele (akkor és ott kellett volna, de fiatal voltam és naiv).

- Hannah

2.

Egy közös Valentin-napunk volt a most már exbarátommal. Írtam neki 20 verset, és egy különleges borítójú könyvbe tettem bele őket. Cserébe kaptam műanyag zacskóban egy felsőt, ami már amúgy is az enyém volt, csak kölcsönadtam neki - illetve egy másik felsőt, ami az övé volt. Én fizettem a vacsorát is.

- 147natalie

3. 

19 voltam, egy év után Valentin-napon szakított velem a barátom, ami két nappal a születésnapom után van. Semmi magyarázatot nem kaptam, és soha nem hallottam felőle azóta. A legjobb az egészben? Hogy a szülinapi ajándékom két nem visszaváltható jegy volt, hogy láthassam őt egy kórusban énekelni. Nagyon vicces év volt!

- funnyyface

4. 

A barátnőm egész januárban arról áradozott, hogy milyen szuper ajándékot vett nekem Valentin-napra. Nem igazán érdekel az ünnep vagy az ajándékok, de nagyon izgatottnak tűnt, így én is akartam venni neki valami különlegeset. Eljött a Valentin-nap, megjelentem nála egy csokor virággal, a kedvenc ételével és egy ékszerrel, illetve megvettem azt a videojátékot, amit már nagyon régóta akart. (...) Amikor megkérdeztem, hol az én ajándékom, azt mondta, még postázzák. Két héttel később még mindig nem volt meg, és amikor rákérdeztem, kijelentette, soha nem mondta, hogy vett nekem bármit is. (...) Röviddel utána szakítottunk, és nem értette, miért.

- Anonymus

5. 

A barátom egy óriási, szuperdrága csokor hosszú szárú rózsát vett nekem egy helyi virágosnál. Egy idő múlva azonban szakítottunk, és ő kiköltözött. Néhány hónappal később a hitelkártya-kivonatomat látva rájöttem, hogy az én kártyámmal vette azt a csokrot, ami 200 dollárba került.

- Jagrsmullet

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

6. 

Két osztálytársam összejött, már körülbelül egy hete jártak. A srác vett a lánynak egy nagy doboz bonbont, virágokat és sok ajándékot, de a lány szakított vele február 13-án. A fiú végül minden ajándékot a nagymamájának adott.

- Anonymus

7.

A barátom közel egy év után ghostolt február 13-án. Amikor írtam neki, hogy mi újság, kijelentette, hogy hagyjam békén. Röviddel utána szakítottunk.

- Anonymus

8. 

Titokban jártam valakivel, aki egyszer megjelent egy doboz csokival, amin egy levél állt: "Szakítsunk". Mással szeretett volna összejönni - de legalább a csoki finom volt.

- Anonymus

9. 

Amikor kicsik voltunk, a tesóimmal úgy gondoltuk, kedves lenne, ha Valentin-nap alkalmából csinálnánk reggelit a szüleinknek. A legidősebb tesóm tízéves volt, és addig egyikünk se használta a tűzhelyet felügyelet nélkül. Tűz ütött ki a konyhában, amikor palacsintát akartunk sütni. Szerencsére az apukánk meghallotta a kiabálásunkat, és ki tudta dobni a serpenyőt a hóra. A szüleim értékelték a gesztust, és végül rendeltünk kaját.

- Anonymus

10.

Készültem arra, hogy Valentin-napon a férjemmel randizom. Úgy gondoltam, hogy megcsináltatom a sminkemet egy profival. Volt egy barátnőm, akinek a barátnője szeretett volna sminkes lenni. A barátnőm nagyon dicsérte, így beleegyeztem abba, hogy ő csinálja a sminkem. Hát én se vagyok jó ebben, de ez a nő teljesen tönkretette az arcom. Az alapozóm legalább két árnyalattal narancssárgább volt az arcomnál, nem passzolt a nyakamhoz. A szemhéjtus olyan különbözőre sikerült, mintha nem is az én szemeim lettek volna, a szempilláim póklábaknak tűntek. Megköszöntem, kifizettem, aztán egyből hazamentem és lemostam.

- Anonymus

11.

22 évesek voltunk, amikor lefeküdtem a legjobb barátommal Valentin-napon. Mindketten magányosnak éreztük magunkat. Azt gondoltam, szörnyű hibát követek el, és tönkreteszem a barátságunkat. Most húsz évvel később van, házasok vagyunk és van egy csodaszép lányunk. Ragadjátok meg a lehetőséget!

- Anonymus

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek