Starity

Ruházz be világmárkák kollekcióiból tavaszra

2022. február 24. 21:09   |   

Az évszakváltás mindig izgalmas időszak a divat tekintetében: a legtöbb neves márka új kollekcióval tölti fel boltjait, amelyek remekül hordhatók márciustól májusig.

hirdetés
Ruházz be világmárkák kollekcióiból tavaszra

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a slágerdarabokat Magyarország egyik legnagyobb outletjének, az M3 Outletnek a segítségével, amelyek idén is alapdarabjai lesznek a tavasznak.

A megunhatatlan farmer

Egyenes szárú, trapéz, csőfarmer, mom farmer, farmer szoknya, kabát, mellény – ezerféle formában viseljük ezt az univerzális anyagot, amely a jóidőben kerül elő igazán a szürke és hideg hónapokat követően. Jól áll egy laza, kikapcsolódós öltözethez, de egy elegánsabb lábbelivel, inggel és blézerrel/zakóval az irodában is megállja a helyét.

A legismertebb farmermárkák, mint a Levi’s, a Mustang vagy a Retro minden évben kényelmes és szuper minőségű darabokkal rukkolnak elő – ezeket az M3 Outletben outlet áron szerezheted be, de akár további akciókra is lecsaphatsz, ha náluk vásárolsz.

Edzőcipő minden mennyiségben

A sportcipő nevével ellentétben nemcsak testmozgáshoz jó: a divatdarabok irtó kényelmesek a mindennapokban, ezerféle színben, mintában és kialakításban kaphatók, ráadásul enyhébb és esősebb időjárás esetén is egyaránt hordhatók. Ha szereted a lezserebb, laza stílust, akkor mindenképp legyen legalább egy sneaker a cipősszekrényedben, amit felvehetsz nadrághoz, szoknyához, és többféle alkalomra is tökéletes.

Ballonkabáttal elő!

Férfiak és nők ruhatárából sem hiányozhat ez az ikonikus darab, ami több évtizede hódít már töretlenül. Tavaszi trendek jönnek mennek, de a ballonkabát 2022-ben is ugyanolyan divatos, mint néhány évvel korábban. Egy bézs vagy fekete színnel nem tudsz mellélőni, hiszen még a napjainkban kapós izgalmas mintákkal vagy harsány árnyalatokkal is kompatibilisek. Ha mi állíthatnánk össze egy tökéletes tavaszi megjelenést, akkor az biztosan egy kényelmes farmerből, fehér edzőcipőből, bohókás pulcsiból és egy ballonkabátból állna. Egy ilyen outfit apróbb változtatásokkal teljesen uniszex jellegű, ezért nemcsak nők, de egy visszafogottabb felsővel férfiak is bátran viselhetik.

Ha te is szeretnél néhány új darabot beszerezni, akkor látogass el az M3 Outletbe, ahol világmárkák trendi tavaszi kollekciójából válogathatsz remek árakon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek