Starity

9 sztárpár, akik között nem csak a forgatáson, hanem az életben is izzott a levegő

2022. április 29. 12:12   |   Szerző: Four

Ezek a hírességek annyira beleélték magukat a szerepbe, hogy az életben is majdnem, vagy tényleg összejöttek.

hirdetés

1. Minnie Driver és Matt Damon - Good Will Hunting (1999)

Embed from Getty Images

A két híresség szerelmespárt alakított a filmben, és olyan jól sikerültek a jelenetek, hogy az életben sem múlt el köztük a vonzalom. Driver elmondása szerint mire eljutottak a közös jelenetek forgatásáig, ő teljesen belezúgott Damonbe. A produkció gyártásának végére összejöttek, de csak egy hónapig voltak együtt. 

 

2. Jennifer Aniston és David Schwimmer - Jóbarátok (1994-2004)

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank"> hu.depositphotos.com

Az általuk alakított Rachel és Ross igazi se veled-se nélküled kapcsolatban élt, és amikor nem voltak együtt, akkor is érezhető volt köztük a kémia. Mint kiderült, ez azért volt, mert Aniston és Schwimmer a való életben is nagyon vonzódott egymáshoz, de sosem lettek egy pár. Elmondásuk szerint minden érzelmüket a forgatás során élték ki.

 

3. Sandra Bullock és Keanu Reeves - Féktelenül (1994)

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

A fent említett pároshoz hasonlóan Bullock és Reeves is tapasztalta, hogy a forgatáson nagyon megvan köztük a kémia, ám közeledni egyikük sem mert a másikhoz. Ők is hosszú évekkel később, külön-külön interjúban vallották be, hogy bár barátságon kívül nem lett semmi más köztük, de attól még nagyon vonzódtak egymáshoz.

 

4. Brad Pitt és Angelina Jolie - Mr. és Mrs. Smith (2005)

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

Kihagyhatatlan a listából "Brangelina" párosa, az esetük talán az egyik leghíresebb példa arra, milyen hatással vannak a hosszú forgatási napok két színészre, akik között sistereg a levegő. Pitt még Jennifer Aniston férje volt, amikor a film készült, de már a forgatás során elég sokaknak egyértelmű volt, hogy Angelina és Brad egymásnak teremtetett. Hosszú ideig Hollywood álompárja voltak, de hat közös gyerek és közel tíz év együttlét után nagyon csúnya válási procedúra vette kezdetét köztük.

 

5. Ben Affleck és Jennifer Garner - Daredevil (2003)

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

A két színész a Pearl Harbor forgatásán találkozott, de szerelmeseket a Daredevil forgatásán alakítottak először. Jennifer ekkor házas volt, Ben pedig Jennifer Lopezzel járt, de úgy ráéreztek a szerepükre, hogy nagyon hamar összejöttek a való életben is. Összeházasodtak, három gyerekük született, de tíz év múlva elváltak, Ben pedig azóta újra J.Lo vőlegénye lett.

 

6. Julianna Margulies és George Clooney - Vészhelyzet (1994-2009)

Embed from Getty Images

Az egyik leghíresebb tévés párnak számítottak a kétezres években, és Margulies úgy nyilatkozott, a szuper kémia "nem jöhet létre anélkül, hogy ne lennétek belezúgva egymásba". Nem lettek egy pár a valóságban, de a színésznő ezt örömmel vette, mert szerinte így "életük végéig barátok maradhatnak". Clooney inkább amolyan mentorféle lett Julianna számára a forgatáson, és a kapcsolatuk hosszú barátsággá változott.

 

7.  Deborra-Lee Furness és Hugh Jackman - Correlli (1995)

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

A két színész szerelme igazi tündérmesébe illő történet. Jackman első színészi munkája a Correlli című ausztrál minisorozat volt, amelyben Deborra a pszichológusát alakította. Jackman azonnal beleszeretett a színésznőbe, de nem akart kezdőnek tűnni, és ezért szándékosan távol tartotta magát tőle. Hetekig tartott ez az állapot, amikor Deborra rákérdezett az indokra. Jackman bevallotta, hogy szereti, a színésznő pedig elárulta, ő is ugyanígy érez. 1996 óta házasok, két gyerekük van.

 

8. Robert Pattinson és Kristen Stewart - Twilight (2008)

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

Pattinson és Stewart között már az első meghallgatáson pattogtak a szikrák, és Pattinson bevallása szerint már a forgatás előtt beleszeretett Kristenbe. Az Alkonyat rendezője szerint Robert úgy beleélte magát a csókjelenet elpróbálásába, hogy közben leesett az ágyról. A próba annyira meggyőzte Stewartot, hogy szólt a rendezőnek, Robertnek kell alakítania Edward Cullent. A két híresség rövidesen összejött, és majdnem négy évig egy pár voltak.

 

9. Zac Efron és Vanessa Hudgens - High School Musical (2007)

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

Habár igazán túlfűtött jelenetek nem voltak a tinifilmben, de az nagyon egyértelmű volt, hogy a szerelmespárt alakító Efron és Hudgens az életben is odavan egymásért. Hudgens például később elárulta, annyira tetszett neki Efron, hogy még a meghallgatásra is alig mert bemenni. A forgatás pedig olyan jól sikerült, hogy utána még öt évig egy párt alkottak. 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek