Starity

Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek

2022. május 12. 22:10   |   Szerző: Four

Justin Timberlake és Jessica Biel mellett több olyan sztárpár is szerepel a listán, akik rövid időre szakítottak.

hirdetés

1. Christine Taylor és Ben Stiller

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

2017-ben, több mint 17 közös év után Ben Stiller és Christine Taylor bejelentette, hogy különválnak, ám rövidesen újra összehozta őket az élet. A pandémia miatt ugyanis megegyeztek, hogy gyermekeik érdekében az a legegyszerűbb, ha Stiller odaköltözik Taylorhoz. Az együtt töltött karantén során pedig újra feléledt köztük a tűz és idén már ismét egy párként jelentek meg a nyilvánosság előtt.

 

2. Nazanin Mandi és Miguel

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

A színésznő és az énekes 17 közös év után 2021-ben közölte, hogy már nem alkotnak egy párt, de barátként tekintenek egymásra. Négy hónappal a bejelentés után azonban már közös nyaralásról posztoltak fotókat. Miguel 10 év randizás után, 2016-ban kérte meg Nazanin kezét, és 2018-ban keltek egybe. 

 

3. Odette és Dave Annable

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

A két színész szomorúan közölte rajongóikkal 2019 októberében, hogy 9 év házasság és egy közös gyerek után szétválnak útjaik. A dolog azonban nem tartott sokáig: 2020 augusztusában már boldogan posztoltak közös fotókat, Odette pedig azóta a második gyermeküket várja. 

 

4. Justin és Hailey Bieber

Embed from Getty Images

A két híresség kapcsolata átment pár buktatón, mire megállapodtak egymás mellett. Hailey és Justin 2016-ban szakított, és Hailey elmondása szerint két éven keresztül "egyáltalán nem voltak barátok". 2018 júniusában fotózták őket újra együtt, és onnantól kezdve elválaszthatatlanok lettek: rövidesen házasságot kötöttek.

 

5. Dax Shepard és Kristen Bell 

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

Kristen elmondása szerint még ma is emlékeztetni szokta férjét arra, hogy volt idő, amikor Dax szakítani akart vele. Bell szerint kb három hónapja randiztak, amikor Dax őszintén bevallotta, hogy mással is találkozgat és nem akarja összetörni a színésznő szívét. Szerencsére Shepard hamar rájött, hogy Bell számára az igazi, és rövidesen újra elnyerte Kristen kegyeit.

 

6. Jillian és Patrick Dempsey

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

A színész felesége 2015-ben komoly elhatározásra jutott és 16 év házassá után beadta a válókeresetet. Dempsey azonban 2016 elején egy interjúban már úgy nyilatkozott, hogy kibékültek, és minden erejével azon dolgozik, hogy a házassága megmaradjon.

 

7. Carey Hart és Pink

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

Az énekesnő és motocross versenyző szerelme két év házasság után, 2008-ban nem hivatalosan különvált. Nem sokáig bírták azonban egymás nélkül: 2009-ben újra randizni kezdtek, és 2011-ben megérkezett szerelmük gyümölcse, Willow lányuk. 2016-ban született meg kisfiuk, Jameson.

 

8. Gabrielle Union és Dwayne Wade

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

A két híresség 2009-ben jött össze, és pár év múlva, 2013 áprilisában szakítottak. A kibékülést igazán komoly döntés követte: 2013 decemberében nem csak újra összejöttek, de eljegyezték egymást és egy évvel később összeházasodtak.

 

9. Justin Timberlake és Jessica Biel

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Biel és Timberlake úgy tűnik, nagyon megtalálta egymást, ám ez nem volt mindig így. Négy év randizás után, 2011 márciusában szakítottak, és elmondásuk szerint baráti viszonyban maradtak. Hamarosan pedig újra pattogni kezdtek köztük a szikrák, és még azon a nyáron megint egy pár lettek, 2011 decemberében pedig eljegyezték egymást. 2012-ben házasodtak össze és azóta két kisfiuk született.

 

10. Behati Prinsloo és Adam Levine

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Adama Levine-t egy másik nő ébresztette rá arra, hogy Behati számára az igazi. A modell és a zenész 2012-ben kezdett el randizni, és egy év után rövid időre szakítottak. Levine ekkor Nina Agdal modell mellett kereste a boldogságot, de rövidesen rájött, hogy Behati lesz az igazi társa. 2013 júliusában újra összejöttek, ezúttal már jegyespárként, és 2014-ben házasodtak össze. Két kislányuk van, Dusty Rose és Gio Grace.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek