Starity

Megan Fox sosem gondolta volna, hogy Kim Kardashian esélyt ad Pete Davidsonnak

2022. június 03. 07:07   |   Szerző: Four

Kim elmesélte, hogyan jött össze Pete Davidsonnal - még Megan Fox is szóba került.

hirdetés

Kim Kardashian a családja realityjében árulta el, hogyan jött össze Pete Davidsonnal - és még az is kiderült, hogy a humorista már hónapokkal előtte próbálkozott volna nála. 

Kim elmondása szerint Pete Megan Foxtól akarta elkérni a számát, de a színésznő semmi esélyt nem látott arra, hogy Kim igent mondjon Davidson közeledésére.

Haver, nagyobb esély van rá, hogy engem és Machine Gun Kellyt krokodilok fognak megenni, mint hogy [Kim] megadja neked a számát. Sosem fog megtörténni. Ne kérj minket ilyenre.

- mondta Megan Pete-nek Kim szerint. 

Később azonban Kim Saturday Night Live-beli fellépése kapcsán a humorista találkozott a reality-sztárral - és egy jelenet során elcsattant köztük az első csók. 

Amikor csókolóztunk az egyik jelenetben, éreztem, hogy valami történik. Azt gondoltam, ki kell próbálnom valami mást. De Pete nem jön az afterpartira - mindenki ott volt a partin [kivéve őt]. Így aztán pár nappal később felhívtam az SNL producerét, hogy elkérjem Pete számát. 

- mesélte Kim, aki hozzátette, rögtön írt is a humoristának, de azt sosem gondolta volna, hogy komoly kapcsolat lesz a dologból, inkább könnyed viszonyt képzelt el. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek