Starity

Távoltartási végzést kapott Britney Spears exférje, még most is börtönben van

2022. június 14. 10:10   |   Szerző: Four

Jason Alexander azzal a céllal lopózott be Britney Spears esküvőjére, hogy tönkre tegye.

hirdetés

Britney Spears exét, Jason Alexandert többek között zaklatás és birtokháborítás miatt ítélték el (a férfi ennek ellenére nem vallotta magát bűnösnek), és jelenleg is börtönben tartózkodik. 

Alexandert csütörtökön tartóztatták le: azzal a céllal lopózott be Britney és Sam Asghari esküvőjére, hogy tönkre tegye a rendezvényt - ráadásult kést is találtak nála.

Az énekesnő exe 100 ezer dollár óvadék fejében távozhat, de több feltételt is teljesítenie kell, ha kiszabadul. Le kell adnia az összes lőfegyverét, szabadulása után 24 órával próbaidőt kap és lábbilinccsel ellenőrzik. Emellett három évig semmilyen módon nem kerülhet kapcsolatba Britney-vel és Sam Asgharival sem, és 100 méternél közelebb nem mehet a párhoz illetve otthonukhoz a távoltartási végzés értelmében. 

Alexandernek nem ez az első kihágás az életében: 2021 decemberében megszegte a távoltartási végzést egy ismeretlen nővel szemben, akkor egy év próbaidőre került. 2021 januárjában ittas vezetés miatt kapták el, ugyabban az évben augusztusban pedig őrizetbe vették, mert megeszegte egy reptér biztonsági szabályzatát. 

 

 

via Page Six & Mirror 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek