Starity

Hailey Bieber továbbra is használhatja a Rhode márkanevet, de a per még nem ért véget

2022. július 26. 14:02   |   Szerző: Four

Kisebb győzelmet aratott Bieber, de a védjegybitorlással kapcsolatos pere tovább folytatódik.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Hailey Biebernek nemrég jelent meg "Rhode" nevű szépségápolási márkája, amelynek kapcsán rövid idő múlva beperelték a hírességet. 

Biebert egy szintén Rhode nevű márka perelte be védjegybitorlás miatt - az ő divatcégük ugyanis már 2013 óta létezik. A divatcég képviselői arra kérték Biebert, hogy találjon a brandjének más nevet, főleg annak tükrében, hogy Hailey már tudott az ő cégük létezéséről, amikor megalapította a sajátját (Hailey négy évvel ezelőtt fel akarta vásárolni a kérdéses divatcéget, ám a brand vezetői nemet mondtak).

A "Rhode" márkák csatájában nemrég történt újabb fejlemény: kiderült, hogy Hailey Bieber a pereskedés folyamata alatt még működtetheti és promótálhatja ezen a néven szépségápolási cégét. 

A másik Rhode képviselői, Purna Khatau és Phoebe Vickers így nyilatkoztak a dologgal kapcsolatban:

Folytatódik a perünk. A végzés szimplán a bíró azon döntése, hogy nem tiltja meg Hailey-nek, hogy használja a mi márkanevünket, amíg a pereskedés zajlik - és elhalasztja az ítélethozatalt addig, amíg további bizonyítékokat gyűjtünk. 

- nyilatkozta a márka, és hozzátették, számítottak arra, hogy ilyen döntést fog hozni a bíróság, mert ez az átalgos egy ilyen esetben.

Magabiztosak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy megnyerjük ezt a pert. A "Rhode" a mi nevünk és márkánk, mi építettük fel, és a szövetségi illetve állami törvények ezt védik. Arra kérjük Hailey-t, hogy érje el a céljait anélkül, hogy azt a márkanevet használná, amelyet mi az utóbbi kilenc évben építettünk.

- tették hozzá.

 

 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek