Starity

Meghan Markle inspirálta Alexandra Daddario esküvői megjelenését

2022. július 28. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, nagyon nagy rajongója Meghan Markle-nek, és ez az esküvői outfitjén is meglátszott.

hirdetés

Alexandra Daddario a People magazinnak árulta el, hogy Meghan Markle adott ihletet az esküvői megjelenésének egyik részletéhez. 

A színésznő júniusban ment hozzá Andrew Form producerhez New Orleansban, és egy Danielle Frankel ruhát viselt a ceremónián. A "valami kék" esetében egy világoskék gyűrű volt, ennek az ötletét pedig Meghan Markle-től vette, aki az esküvőjén szintén kék gyűrűt viselt:

Imádom Meghan Markle-t. Ő egy akvamarin gyűrűt viselt azt hiszem Diana hercegnő kollekciójából. Az enyém nem volt ennyire előkelő, de nekem is volt egy nagy, kék akvamarin gyűrűm, mint Meghannek.

Habár a színésznő ezt az egyet előre eltervezte a megjelenésével kapcsolatban - az összes többi dolog esetében nem ragaszkodott semmihez:

Sosem voltam az a fajta lány, aki megtervezte az esküvőjét és pontosan tudta, hogy mit fog viselni. Nem szeretem túlgondolni a dolgokat, inkább az ösztöneimre hallgatok. Nem is vagyok annyira ruhamániás, egyszerűen csak szeretem felvenni őket. 

Daddariót Danielle Frankel tervező hívta meg egy konzultációra, hogy próbáljon fel néhény ruhát, és nagyon hamar megtalálta, amit keresett:

Szerintem ez volt a harmadik ruha, amit felpróbáltam, és imádtam. Talán még egyet felpróbáltam, és mindegyik csodás volt, de egyszerűen tudtam, hogy ez lesz az. Olyan volt, mint New Orleans, kényelmes és tökéletesen passzolt.

- mesélte Alexandra.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek