Starity

Ben Affleck nagyon kikészült az őt üldöző paparazziktól

2022. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: Four

A színész hiába van hosszú ideje a szórakoztatóiparban, nem tudja megszokni a lesifotósokat.

hirdetés

Nagy szenzációt keltett Jennifer Lopez és Ben Affleck hirtelen esküvője, a lelkesedés pedig a párizsi mézesheteik során is folytatódott. A két hírességet lesifotósok hada követte a francia fővárosban, Affleck pedig egy ismerőse szerint elképesző haragra gerjedt emiatt.

Ben kiakadt Párizsban. Ez már egy másik szint volt, majdnem Diana hercegnő esetéhez hasonló.

- mesélte az illető a Page Sixnek.

Afflecknek már a kétezres években is problémái voltak a Lopezzel való kapcsolatát övező médiaszenzációval. A két híresség akkoriban pont erre hivatkozva mondta le esküvőjüket (illetve közrejátszhatott az is, hogy Ben nem állt készen a családalapításra).

Ben hozzászokott a villogó kamerákhoz, de a nászútján úgy érezte, hogy ez egy cunamihoz hasonló. Jen megacélozta magát, tudja, hogy mivel jár ez az egész, de Ben még mindig mérges.

- mondta az illető. 

Affleckről és Lopezről számos kép készült a nyaralásuk során, és bár a színész-énekesnő általában úgy festett, mintha skatulyából húzták volna ki - Affleckről azért készült egy-két olyan fotó, amelyet valószínűleg nem akart a világ elé tárni (egy széken szundikálva illetve könnyezve a meghatódottságtól is lefotózták).

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek