Starity

Zendaya szerint az Eufória 3. évada nem középiskolában fog játszódni

2022. augusztus 16. 07:07   |   Szerző: Four

A színésznő szerint még kaotikusabbak lesznek a következő részek, elárulta, miért.

hirdetés

Azt ugyan még nem tudni, pontosan mikor érkezik az Eufória új, harmadik évada - Zendaya azonban már elárult néhány érdekességet a soron következtő epizódokról. 

A színésznő elmondása szerint a középiskolás éveket hátrahagyva az egyetemi kalandokkal fog folytatódni a szereplők története:

Szerintem izgalmas lesz felfedezni, milyenek a karakterek a középiskola után. Szeretném látni, hogyan alakul Rue józanodásának útja, hogy milyen kaotikus lehet. De minden karakterre igaz ez, abban az értelemben, hogy próbálják kitalálni, mit kezdjenek az életükkel, amikor az iskolának vége, hogy milyen emberek akarnak lenni.

Zendaya szerint a 3. évadban még több karakter háttértörténetét fogjuk megismerni:

Az előző évadban az volt a különleges, hogy sokkal mélyebb értelemben belemerültünk más karakterekbe. Szerintem ezt újra megtehetjük a harmadik évadban. Annyi tehetséges színész van, biztos akarsz lenni benne, hogy mindenki esélyt kap erre.

- jelentette ki.

Az HBO idén februárban jelentette be, hogy jön az Eufória harmadik évada, miután a második évad nyitóepizódja rekordot döntött: az HBO történetében az akkori legnézettebb epizód lett.

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek