Starity

A Szívek szállodája Luke-ját rosszul érintette, hogy a sorozat egyik részében a fenekéről beszéltek

2022. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: Four

Scott Patterson nagyon kellemetlenül érezte magát a forgatás közben, elmesélte miért.

hirdetés

Scott Patterson nagyon nem értékelte, hogy a Szívek szállodája Luke-jaként az egyik epizódban a fenekéről volt szó. Az epizódban ugyanis Sookie (Melissa McCarthy) véletlenül megfogja Luke-fenekét, majd mindezt a férfi előtt megbeszéli Lorelai-jal (Lauren Graham).

Scott a podcastjében idézte vissza a forgatást, és elmondása szerint nagyon kényelmetlenül érezte magát azon a napon:

Tárgyiasítani valakinek a testrészét? Igen, az eléggé összezavart. Nagyon idegesítő, mert úgy bánnak veled, mint egy tárggyal. És ez bosszantó, és utáltam elviselni az egészet a jelenet és még egy csomó újraforgatás alatt... Ez volt a legzavaróbb élményem a forgatáson. Alig vártam, hogy vége legyen annak a napnak.

- mondta majd, hozzátette, szerinte "ugyanolyan idegesítő, ha egy férfit tárgyiasítanak a nők, mint fordított esetben".

Ott állsz az emberek előtt a forgatáson, és így lát téged a kreátor mint karaktert. Ez kínos helyzetbe hozhatja az embert, elvehetik a méltóságát az egész jelenettel, és mindez okénak számít. Egy dolgot utálok abban az epizódban, és ez az a jelenet.

A színész azt is elárulta, a kollégáira egyáltalán nem haragszik, mert mindenki próbálta kihozni a legtöbbet a jelenetből. 

Csak azért, mert 2003-ban történt, nem jelenti azt, hogy elfogadható. Sosem oké. Nem éreztem jól magam a forgatása közben és ez felidegesített. Sosem mondtam semmit, és dühös vagyok magamra emiatt, de tudjátok, ez volt a munkám és nem akartam cirkuszt.

- mondta.

via Variety 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek