Starity

Dove Cameron szerint a hajszínével együtt a személyisége is megváltozott

2022. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő úgy döntött, jellegzetes platinaszőke haját csokoládébarnára változtatja.

hirdetés

Dove Cameron az idei VMA-n mesélt arról, miért döntött úgy, hogy jellegzetes szőke tincseit sötét csokoládébarnára változtatja:

Őszintén úgy éreztem, hogy a hajam barnára festése egy személyiségváltozást is előhozott. Annyi érzelmi fájdalom kötődött a szőkeségemhez. Amikor befestettem a hajam, visszaszereztem a döntés lehetőségét azzal kapcsolatban, hogy kinek éreztem magam ellentétben azzal, akinek lennem kellett. Úgy érzem, sokkal jobban élvezem az életet és nagyobb összhangban vagyok önmagammal. Őrület, hogy egy olyan apró dolog, mint a hajszín, mennyit számít.

- mesélte az énekesnő, aki a People magazin szerint így köszönte meg a Legjobb új előadónak járó díjat az eseményen:

Hűha. Nagyon köszönöm. Úgy meghatódtam! Őrület, hogy itt lehetek a színpadon egy csomó olyan művésszel, akiket imádok, sokan közülük mindig is a kedvenceim voltak. Ez az év nagyon durva volt, és nincs rá magyarázatom, csak annyi, hogy itt vagytok nekem ti, akiknek megköszönhetem. Ezt jól tudom. (...) Szeretném ezt a díjat azoknak a queer srácoknak ajánlani, akik úgy érzik, nincs helyük és nem élhetik meg teljesen azt, hogy kik ők valójában.

- jelentette ki Cameron.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek