Starity

Újabb közös gyermeket tervez Bradley Cooper és Irina Shayk!

2022. szeptember 03. 08:08   |   Szerző: Four

A színész és a modell állítólag nagyon összemelegedett az utóbbi időben, talán újra egy párt alkotnak.

hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy Bradley Cooper és Irina Shayk közös nyaraláson vett részt - és a modell által posztolt fotók alapján elindult a találgatás, hogy vajon újra összejöttek-e.

A Page Six forrása szerint a két híresség fontolgatja, hogy megint megpróbálják együtt, mert még egy gyermeket szeretnének:

Igazi családi nyaralás volt, és fontolgatják, hogy újra összejönnek. Irina nagyon szeretne egy kistestvért a lányuknak. Egyikük sem állapodott meg a szakításuk óta, és mindketten szeretnének még gyerekeket. 

- jelentette ki az illető, majd így folytatta:

Ez nem olyan, mint "Bennifer 2.0" esetében, hogy sosem tudták elfelejteni egymást, sokkal inkább azt gondolják [a kapcsolatukról], hogy "miért ne?". Amúgy is foglalkozniuk kell egymással, mert közösen nevelik a kislányukat. Mindketten azt gondolják, talán itt az ideje megállapodni.

- mondta. 

Cooper és Irina 2019-ben szakított, egy kislányuk van, az 5 éves Lea De Seine. A színészről ugyan nemrég kiderült, hogy romantikus szálak fűzik Huma Abedine-hez, de úgy tűnik, végül nem fordult komolyra a kapcsolat.

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek