Starity

Egy dal közepén szakította meg koncertjét The Weeknd: teljesen elment a hangja

2022. szeptember 05. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekes fellépése kudarcba fulladt, miután teljesen elment egy dal közben a hangja.

hirdetés
Egy dal közepén szakította meg koncertjét The Weeknd: teljesen elment a hangja
Fotó: theweeknd/Instagram

Szomorú estéjük volt The Weeknd rajongóinak, akik a hétvégén az előadó egy Los Angeles-i koncertjére vettek jegyet. A híresség ugyanis még csak a harmadik számnál tartott, amikor az "I Can't Feel My Face" című slágere közben a TMZ videója szerint le kellett állítania a fellépést mert teljesen elment a hangja. 

The Weeknd végül a könnyeivel küszködve ígérte meg a fanoknak, hogy visszakapják a pénzüket és új dátumot fog hirdetni az elmaradt fellépés helyett.

Személyesen szeretnék bocsánatot kérni tőletek, srácok. Nem tudom, mi történt amikor kiáltottam, de elvesztettem a hangom. Megőrülök ettől. Nem akarom abbahagyni a show-t, de nem tudom nektek azt a teljesítményt nyújtani, amit szeretnék. Biztosítani fogom, hogy mindenki jól járjon, visszakapjátok a jegy árát... De szerettem volna kijönni és személyesen bocsánatot kérni, nem Twitteren vagy Instagramon. (...)Tudjátok, hogy ez mennyire megőrjít? Úgy sajnálom. Szeretlek titeket és köszi.

- mondta, majd később Instagramon is bocsánatot kért. 

Az énekes legközelebb szeptember 22-én, Torontóban lépne fel, és a Page Six szerint egyelőre még nincs új dátuma az elmaradt koncertnek. 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek