Starity

Zac Efron bevallotta, fizikailag és lelkileg is tönkrement a Baywatch miatt

2022. szeptember 08. 18:06   |   Szerző: Four

Ára volt annak, hogy elképesztően izmos testet produkált a Baywatch forgatására.

hirdetés

Zac Efron a Men's Health interjújában elárulta, nagy árat fizetett azért, hogy elképesztően izmos testet villantott a 2017-es Baywatch című filmben. A színész a forgatársa való felkészülés során vizelethatjtót szedett, túledzette magát és minden nap ugyanazt a háromfajta ételt ette. Hajnali négykor kelt, hogy edzzen, függetlenül az éjszakába nyúló forgatásoktól. 

Egy idő után álmatlanságban szenvedtem, és hosszú időre elég durva depresszióba estem. Egyszerűen kiégtem az élménytől, nagyon nehéz volt újra megtalálnom a fókuszt. Mindent összevetve ezt annak a számlájára írták, hogy túl hosszú ideig szedtem túl nagy mennyiségű vizelethajtót és ez megborított valamit a testemben.

- mondta, majd így folytatta:

Nem tudom, hogy az a bizonyos Baywatch-kinézet tényleg elérhető-e. Túl kevés a bőr víztartalma, nem látszik igazinak, mintha CGI-jal készítették volna. És erős vizelethajtókat igényel. Szóval nem szükséges, hogy ilyesmit csináljak. Sokkal jobban szeretem, ha van rajtam 2-3% testzsír.

Efron elmondása szerint fél évbe telt, mire kezdte megint normálisan érezni magát, és egy időre úgy döntött, nem akar edzeni - viszont ez szintén nem tett jót neki.

Volt egy időszak, amikor az volt az álmom, hogy milyen érzés lehet, ha nem kell folyton csúcsformában lenned. Mi van, ha egyszer azt mondom, 'lesz**om, elengedem magam?' Szóval megpróbáltam, és sikerült is. Azt hittem, hogy csodálatos érzés lesz, de valójában borzasztó volt. Nem éreztem magam egészségesnek, nem éreztem magam élettel telinek. Lomha voltam és lassú.

Úgyhogy a színész azóta újra elkezdett edzeni, de már sokkal átgondoltabb formában, és sokat használja a szivacshengert, illetve a kedvence a tréning utáni jégfürdő.

A színész egyébként az interjú során azt is elárulta, hogy nem nagyon szokott elmenni nyilvános eseményekre:

Nem nagyon járok el. A nagy csapatnyi emberek tiggerelik az agorafóbiámat.

- mondta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek