Starity

Ritka interjú: kisfiáról mesélt Kit Harington, a Trónok harca Jon Snowja

2022. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: Four

A színész legújabb filmje kapcsán említette meg, ő milyen érzéseket élt ált a kicsi érkezésekor.

hirdetés

Kit Harington a torontói filmfesztiválon, a People magazinnak beszélt új filmjéről, a Baby Rubyról - az elfoglalt influenszerből és vloggerből lett édesanya történetét feldolgozó produkció kapcsán pedig szóba került a színész másfél éves kisfia is: 

A kisfiam 4-5 hónapos lehetett akkoriban, amikor forgattunk. Épp akkor jöttem ki egy olyan időszakból, amelybe ez a két karakter belekerült, a szülőség korai időszakába. Ez volt az egyik oka annak, hogy meg akartam csinálni a filmet.

Harington szerint habár modern apukának tartja magát, felesége terhessége alatt sokszor úgy érezte, nem tud elég terhet levenni a válláról:

Most már sokkal többet részt veszünk a gyereknevelésben modern apákként, de van egy tényleges érzés, hogy időnként csak szemlélőként vagyunk jelen.

Majd a kisfiáról is mesélt:

A kisfiam most 19 hónapos, már járkál a házban, mesél, mondja a dolgok neveit, hogy 'függöny' vagy 'szőnyeg'. Szereti megcsillogtatni a tudását. A legelképesztőbb dolog, tényleg.

- lelkendezett Harington. 

A színész 2018-ban vette feleségül Trónok harca-beli kolléganőjét, Rose Leslie-t és tavaly született meg első közös gyermekük.

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek