Starity

Két év házasság után válik Brittany Snow, a Tökéletes hang sztárja

2022. szeptember 15. 06:06   |   Szerző: Four

A színésznő Instagramon, hosszú posztban írta le, miért döntöttek a válás mellett férjével.

hirdetés

Nehéz döntést hozott meg Brittany Snow és férje, Tyler Stanaland. A színésznő Instagramon, egy hosszabb nyilatkozatban árulta el, hogy elválnak:

Hosszas gondolkodás után Tyler és én meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy szétválunk. Ez a döntés szeretetből és az egymás iránt érzett tiszteletből született. Rájöttünk arra, hogy időt kell szánnunk magunkra és biztosítani, hogy mindketten kielégítő, önazonos életet éljünk. Legjobb barátokként kezdtük meg ezt a kalandot, és a kapcsolatunk továbbra is elsődleges lesz nem csak miattunk, hanem a kutyánk, Charlie miatt is. Őszintén értékeljük a támogatásotokat, és kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását, mialatt belekezdünk életünk új fejezetébe.

- írta Snow. 

Stanaland 2019-ben jegyezte el a színésznőt, majd egy évvel később összeházasodtak Malibun. 

A People magazin informátora szerint Stanaland munkája állhatott a szakítás hátterében: a férfi a "Selling the OC" című műsorban szerepel, ahol az egyik kolléganője megpróbálta megcsókolni. A forrás szerint a műsor felforgatta a pár életét, és bár Brittany nem szerette volna, hogy Tyler szerepeljen benne, a férfi "mindenáron nevet akart szerezni magának".

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek