Starity

Adam Levine volt jógatanára szerint az énekes úgy bánt vele, mint a szeméttel

2022. szeptember 23. 09:09   |   Szerző: Four

Alanna Zabel szerint kicsit sem volt vele rendes az énekes, aki korábban flörtölő üzeneteket küldött neki.

hirdetés

Folytatódik Adam Levine hűtlenségi botránya: miután az énekesről több lány is elárulta, hogy flörtölő üzeneteket kaptak tőle - megszólalt Levine volt jógatanára is, aki 2007 és 2010 között dolgozott együtt a hírességgel. 

Alanna Zabel Instagramon írta le, mi történt közte és az énekes között, majd miután a Daily Mail megkereste őt, bővebben is kifejtette gondolatait:

Ez nem egy viszonyról vagy érzéki üzenetekről szól. A barátok nem bánnak úgy egymással, mint a szeméttel, de ő ezt tette velem.

Zabel, akinek Levine akkoriban szintén flörtölő üzenetet írt (noha állítólag mindketten foglaltak voltak), azt gondolta, hogy az énekes véletlenül neki küldött el egy üzenetet, amit akkori barátnőjének szánt. A jógaoktató szerint miután a barátja meglátta Levine üzenetét, agresszívvá vált és fizikai bántalmazás lett egy vita vége. 

Alanna egyébként abban az időszakban arra készült, hogy elkísérje Levine együttesét, a Maroon 5-ot egy háromhónapos turnéra, a banda hivatalos jógaoktatójaként - ám elmondása szerint Levine az üzenetet követően egyszerűen lepattintotta: nem válaszolt az üzeneteire, sosem kért bocsánatot és egyszerűen kivette őt a csapatból. 

Úgy éreztem, hogy törődünk egymással, de ő lepattintott egy elég nehéz időszakomban.

- mondta, majd így folytatta:

Amikor megtudtam, hogy Adam arra kérte azt az influenszert, hogy hadd nevezze el róla a születendő gyerekét, már teljesen más megvilágításban láttam a dolgokat, és úgy döntöttem, itt az ideje megosztani ezt a történetet. Ha 15 perc hírnévre vágynék, akkor már régen nyilvánosság elé álltam volna ezzel.

Zabel azt reméli, Levine tanulni fog a hibáiból:

Elég egyszerű: ne légy egy bunkó. Nem bánj úgy a nőkkel, mintha egyszerhasználatos tárgyak lennének, vagy mintha az egyetlen értékük a megjelenésük lenne. És a jó ég áldjon meg, kérlek mutass példát a lányaidnak! A gyerekek sokkal inkább azt tanulják meg, amit látnak, nem azt, amit mondanak nekik.

- jelentette ki a Page Six szerint.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek