Starity

Olivia Wilde: "Az emberek azt gondolják, elhanyagolom a gyerekeimet"

2022. október 13. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő szerint sokan kritizálják őt a gyerekei kapcsán - most elmondta a véleményét.

hirdetés
Olivia Wilde: "Az emberek azt gondolják, elhanyagolom a gyerekeimet"
Fotó: oliviawilde/Instagram

Olivia Wilde az Elle novemberi számában beszált arról, hogy sokan kritizálják őt a gyerekei kapcsán. Wilde szerint többen is úgy gondolják, elhanyagolja a gyerekeit, csak mert nem fotózzák együtt őket sohasem. 

A színésznő szerint azonban szánt szándékkal nem készülnek róla és a gyerekeiről közös fotók: mindent elkövet ugyanis azért, hogy megvédje a kicsik magánéletét.

Közösek a gyermekfelügyeleti jogok az exemmel. Az emberek azt gondolják, elhanyagolom a gyerekeimet: mintha nélkülem valami forró autóban rekedtek volna. Azt sugallják rólam, hogy elhanyagolom az anyai feladataimat.(...) Tudjátok egyáltalán, milyen messzire megyek azért, hogy megvédjem a gyerekeimet és ne lássátok őket?

- mondta a híresség. 

Wilde hozzátette, hogy az idei évet a családjára koncentrálva töltötte és nem vállalt el forgatást, mert egy ilyen projekt minden idejét és energiáját felemészti.

A színésznőnek két gyermeke született Jason Sudeikistől, a 8 éves Otis és a 6 éves Daisy. Sudeikis és Wilde 2020-ban jelentette be, hogy szakítanak - az elválás azonban nem ment zökkenőmentesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek