Starity

Megugrott a Jack Sparrow halloweeni jelmezek eladása

2022. október 19. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Johny Depp valószínűleg nem tér vissza Jack Sparrow kapitányként a Karib-tenger kalózai következő részében, de Halloweenkor rengeteg lesz belőle az utcákon.

hirdetés
Megugrott a Jack Sparrow halloweeni jelmezek eladása
Fotó: hu.depositphotos.com

A Johnny Depp és Amber Heard-ügy óta sok minden történt. A Karib-tenger kalózai sztárja igyekszik feléleszteni az elvesztettnek hitt karrierjét, míg a színésznő Spanyolországba utazott, és nem nagyon ad hírt magáról. Mindezek közepette pedig kiderült, hogy Jack Sparrow kapitány halloween-jelmezének eladása megugrott az eset óta.

Johnny Depp rajongói továbbra is szeretik a kalózt. A TMZ szerint az eladások kilencven százalékkal nőttek a világ legnagyobb jelmezkereskedőjénél, a Halloweencostumes.com-nál. Az outlet két különböző jelmezt árul a karakter alapján. A készlet közel 85%-a már elkelt, valamint Jack Sparrow kapitány jelmezei felülmúlták a közelmúltban bemutatott filmek karakterei alapján készült jelmezek eladását is.

Az emberek korábban petícióban követelték, hogy a Disney vegye vissza a színészt, de Depp a per alatt kijelentette, hogy nem tudnak neki annyit fizetni, hogy visszatérjen a karakterhez.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek