Starity

Modern család: így adta össze Sarah Hylandet és szerelmét Jesse Tyler Ferguson

2022. október 24. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő nyáron fogadott örök hűséget, és sorozatbeli nagybátyja adta össze őt szerelmével.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Sarah Hyland a nyáron több év csúszás után feleségül ment Wells Adamshez - a párt pedig Jesse Tyler Ferguson adta össze, aki a Modern család című sorozatan Sarah nagybátyját alakította. 

Sarah most a színész születésnapja alkalmából kiposztolta, hogyan adta össze őket össze Jesse. (Akinek mindössze tizenkét napja volt felkészülni a ceremóniára, mert eredetileg Ty Burrell, a Sarah édesapját alakító színész vállalta a feladatot, de sürgős családi eset miatt lemondta.)

Ferguson a beszédében kihangsúlyozta, hogy a házasság kemény munka, és a kedvesség illetve együttérzés kulcsfontosságú egy hosszútávú kapcsolat esetében. A színész szerint Sarah és Wells ezt már bizonyította, majd miután jelképesen összefűzte a kezeiket, kijelentette, hogy ez szimbolikus, hiszen egységben, bizalomban és szeretetben kötötték össze életüket. 

A színész miután összeadta őket, viccesen kijelentette, hogy "úgy érzi magát, mint Gandalf vagy Dumbledore". 

Megtiszteltetés volt, hogy @jessetyler adott össze minket. Jesse, csodálatos barátom vagy, mentorom és fontos része az életünknek. Boldog születésnapot minden idők legjobb szertartásvezetőjének! Nélküled nem lett volna ilyen különleges az esküvőnk.

- írta a felvételhez Sarah.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek