Starity

James Corden nyilvánosan kért bocsánatot

2022. október 25. 15:03   |   Szerző: SzilviD

James Corden bocsánatot kért a The Late Late Show-ban az éttermi incidens miatt.

hirdetés
James Corden nyilvánosan kért bocsánatot
Fotó: hu.depositphotos.com

A The Late Late Show hétfő este tért vissza egy rövid szünetről, és a házigazda James Corden nem vesztegette az időt, máris foglalkozott a New York-i Balthazar étteremből való kitiltásával. Cordent a múlt héten nyilvánosan kitiltotta az előkelő francia étteremből Keith McNally tulajdonos egy Instagram-posztban, amelyben részletezett két különböző incidenst, amikor a műsorvezető állítólag durván viselkedett a pincérekkel.

Bár Corden kezdetben ártatlannak vallotta magát az állítólagos incidensekben, a komikus a The Late Late Show nyitó monológjában nyilvánosan bocsánatot kért az étterem dolgozóitól. 

Nem kiabáltam vagy sikoltoztam. Nem keltem fel a helyemről. Nem szóltam le senkit, és nem használtam becsmérlő kifejezéseket. Úgy sétáltam körbe, hogy azt gondoltam, nem tettem semmi rosszat, igaz? De az igazság az, hogy igen. Tettem egy durva megjegyzést, és ez helytelen volt. Szükségtelen megjegyzés volt. Kegyetlen volt a pincérrel szemben

– mondta Corden.

A műsorvezető kifejtette, hogy a megjegyzést "a pillanat hevében" tette, amikor az asztalához véletlenül olyan ételt szolgáltak fel, amely olyan összetevőt tartalmazott, amelyre a felesége allergiás, valamint elmondta, hogy felhívta McNallyt, hogy személyesen kérjen bocsánatot.

Azonnal felhívtam őt, és elmondtam neki, mennyire feldúlt vagyok amiatt, ha bárkit is megbántott bármi, amit mondtam. Jót beszélgettünk. Nagyra értékelte a hívást. Örültem, hogy tisztázhattuk a dolgokat

- tette hozzá, McNally pedig visszavonta a kitiltást.

via Movieweb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek