Starity

"Henry Cavill nélkül nincs Vaják" - nem örülnek a rajongók a változásnak

2022. október 30. 23:11   |   Szerző: Four

A Vaják rajongóinak nem tetszik, hogy Henry Cavill helyett Liam Hemsworth lesz a főszereplő a negyedik évadtól.

hirdetés

A hétvégén érkezett a hír, hogy a negyedik évadtól Henry Cavill helyett Liam Hemsworth lesz a Vaják című sorozat főszereplője. A váltásnak azonban a sorozat rajongói nem nagyon örültek: sokak szerint Henry Cavill nélkül nem lesz az igazi a produkció. 

Twitteren például sokan hangot adta a felháborodásuknak:

"Szimplán be kellene fejezniük az egész sorozatot"

- írta az egyik fan.

"Nem hiszem el, hogy Henry Cavill nem lesz Vaják többé"

- tette hozzá egy másik illető.

"Be kellene fejezniük a harmadik évad után a sorozatot, nincs Vaják Henry nélkül"

Voltak olyanok is azonban, akik megelőlegezték a reményt Liam Hemsworth-nek, és kijelentették, nem tesznek negatív megjegyzést, amíg nem látják a színész alakítását.

Úgy tűnik, a két színész is udvariasan viszonyul egymáshoz: Henry Instagramon gratulált Liamnek az új szerephez, Liam pedig nem győzött hálálkodni azért, hogy hamarosan ő lehet Geralt:

Henry Cavill csodálatos Geralt volt, és megtisztel, hogy az elkövetkezendő időkben rám ruházta a Fehér Farkas pengéit. Henry, évek óta a rajongód vagyok, és inspirál, amit kihoztál ebből a szeretett karakterből. Nagy fába vágtam a fejszém, de nagyon izgatott vagyok, hogy én is része lehetek a Vaják világának.

- írta Hemsworth.

A csatorna hivatalos bejelentése szerint a Vaják legújabb évada csak jövő nyáron érkezik (továbbra is követve Geralt (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) és Yennefer (Anya Chalotra) kalandjait), de addig sem maradnak sorozat nélkül a rajongók: a Vaják: A vér eredete ugyanis még idén karácsonykor, december 25-én megjelenik.

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek