Starity

J.Lo szerint még nem született meg az a színésznő, aki eljátszhatná őt egy filmben

2022. november 30. 16:04   |   Szerző: Four

A híresség a Vogue riporterének 73 kérdésére válaszolt, és közben megmutatta otthona egy részét.

hirdetés
J.Lo szerint még nem született meg az a színésznő, aki eljátszhatná őt egy filmben
Fotó: hu.depositphotos.com

Jennifer Lopez válogatós, ha egy potenciális életrajzi filmről van szó: a színész-énekesnő a Vogue interjújában arra a kérdésre, hogy melyik színésznő játszhatná el őt hitelesen, úgy válaszolt: "még nem született meg". 

Lopez emellett azt is elárulta, hogy férje, Ben Affleck volt az, aki a legtöbbet megnevettette a forgatási szünetekben, és szívesen csinálna egy második részt első közös filmjükhöz, a Giglihez. 

J.Lo hozzátette, hogy szerinte mindegyik általa játszott karakterre hasonlít egy kicsit, de  legközelebb Selena Quintanillát érzi magához, akit a Dalok szárnyán című filmben alakított.

A kedvenc saját videoklipje az "If You Had My Love" című számának klipje, és a húsz évvel ezelőtti, This Is Me... Then című albumáról természetesen a Ben Affleck által inspirált "Dear Ben" a kedvenc dala.

Jennifer hozzátette, nagyon várja a karácsonyt, mert az kedvenc ünnepe - legfőképpen a családjával közösen készített ételek miatt -, de idén nem kíván semmit, mert úgy érzi, már mindene megvan.

Lopeznek különösen pörgősen fog telni a következő év: hosszú idő ugyanis új albummal jelentkezett, amely a "This Is Me... Now" címet kapta. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek