Starity

2022 legextrémebb outfitjei: 11 sztár, 11 különleges ruha

2022. december 29. 06:06   |   Szerző: Four

Idén sem volt hiány extravagáns outfitekben: Julia Fox, Kim Kardashian és Bella Hadid is

hirdetés

Az idei év sem múlt el különleges, extravagáns, ikonikus outfitek nélkül. Nicole Kidman, Kim Kardashian, Timothée Chalamet és Brad Pitt is bevállalós volt, és fittyet hányva az elvárásokra, valami különlegessel rukkoltak elő. Az általuk viselt darabok azonban igen megosztóra sikeredtek: számos kommentelő kifogásolta az outfitjeiket bizonyos okok miatt. Görgess lejjebb és nézd meg, kik kerültek fel a listára!

1. Rihanna "terheskabátja"

 

 

Rihanna idén januárban, egy ASAP Rockyval közös fotózáson hozta nyilvánosságra, hogy babát vár: télikabátját a hasánál kigombolva tudatta a nagyvilággal, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Aztán a várandóssága további részében sem unatkoztak a rajongói: a híresség öltözködésére enyhén szólva az extravagáns, merész stílus volt jellemző.

 

2. Nicole Kidman Prada szettje

 

 

A színésznőről februárban, a Vanity Fair hasábjain jelentek meg különleges fotók - ám a híresség által viselt extramini szoknya elég megosztóra sikeredett. Sok kommentelő zavarát fejezte ki az Oscar-díjas színésznő outfitje láttán. De mint később kiderült, a dolog nem csak a stylist Katie Granden múlt - maga Kidman könyörgött azért, hogy viselhesse a merész outfiet.

 

3. Julia Fox farmer kreációja

 

 

Julia Fox amellett, hogy Kanye West ideig-óráig tartó barátnőjeként került bele a köztudatba, őrült, saját maga által gyártot outfitjeiről is elhíresült. Az egyik ilyen volt például a farmernadrágból kialakított felső, amelyet a színésznő szintén farmerból készített táskával és cipővel párosított.

 

4. Kim Kardashian - Marilyn Monroe ikonikus ruhájában

 

 

 

5. Florence Pugh sokat sejtető pink ruhája

 

 

A színésznő egy merész, pink Valentino darabban érkezett a divatház bemutatójára , ám nem számított rá, hogy az átlátszó ruha miatt ennyi kommentet fog kapni. Pugh végül hosszú posztban fejtette ki véleményét: szerinte rengetegen túl vulgárisan kritizálták a testét, és felszólította a kommentelőket, hogy "tanulják meg tisztelni a nőket".

 

6. Brad Pitt szoknyában érkezett A gyilkos járat premierjére

 

 

Többek között Brad Pitt divatpillanatai is hozzájárulhattak A gyilkos járat című film sikeréhez. A színész extravagáns outfitjei újdonságnak számítottak a leginkább egyszerű és elegáns öltözködéséről híres sztár esetében. Pitt egy lenvászon Haans Nicholas Mott szoknyában érkezett a film berlini premierjére, mondván "Úgyis mind meghalunk, akkor szórakozzunk egy kicsit!"

 

7. J.Lo háromféle esküvői ruhája

 

 

20 évvel az első eljegyzésük után Ben Affleck és Jennifer Lopez idén nyáron végre kimondta a boldogító igent - és mint ahogy azt Jennifertől megszokhattuk, hatalmas partival és több esküvői ruhával rukkolt elő a nagy nap alkalmából. A színész-énekesnő háromféle ruháját Ralph Lauren tervezte, ide kattintva megtekintehtőek a különleges darabok. 

 

8. Lil Nas X őrületes VMA-szettje

 

 

Lil Nas X-től megszokhatták már a rajongók a teártális outfiteket - ám az idei VMA-n viselt fekete szettje talán az egyik legkülönlegesebb volt. Az énekes fekete, tollakkal borított Harris Reed-kreációban lépett a vörös szőnyegre, és az abroncsos szoknyát egy glóriaszerű fejdísszel párosította. 

 

9. Timothée Chalamet sálszerű felsője

 

 

A színész egy vörös, Haider Ackermann, által tervezett darabban jelent meg a cannes-i filmfesztiválon, és azonnal ellopta a show-t a különleges outfittel. Chalamet a Bones And All című filmje premierjére érkezett így, és egyből a címlapokra került a különleges kreációval.

 

10. Bella Hadid futirisztikus fehér ruhája

 

 

A modell a párizsi divathét egyik legkülönlegesebb darabját viselhette: az általa bemutatott ruha ugyanis ott helyben, a színpadon készült, festékszórók segítségével. Hadid a Coperni divatház kreációját viselte, amely a felapplikálás után röviddel fehér latexruhává vált. 

 

11. Machine Gun Kelly tüskés öltönye

 

 

A zenész az idei American Music Awards vendégeként érkezett a vörös szőnyegre egy lila, hosszú tüskékkel feldíszített öltönyben. A híresség valószínűleg nem nagyon tudott leülni az este folyamán, de az outfit nem túl meglepő tőle: menyasszonyával, Megan Foxszal rendszeresen őrültebbnél őrültebb vörös szőnyeges ruhákban szoktak megjelenni.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek