Starity

Harry herceg a Meghan Markle és Katalin hercegné között zajló üzenetváltást is elárulta

2023. január 10. 16:04   |   Szerző: Four

A herceg az új botránykönyvében még a felesége és a sógornője között zajló vitát is elárulta.

hirdetés

Harry herceg újabb dologgal kaszálhatta el magát a brit királyi családnál. A Spare című botránykönyvében - amelynek tartalmáról itt és itt írtunk - még a felesége, Meghan Markle és a sógornője, Katalin hercegné között zajló üzenetváltást is megemlítette.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle között vita volt Charlotte hercegnő ruhája kapcsán - ám Harry herceg részletekbe menően taglalja új könyvében az incidenst. 

Charlotte ruhája túl nagy, túl hosszú, túl buggyos. Sírt, amikor felpróbálta otthon.

- írta Harry szerint Kate.

Rendben, mondtam neked, hogy a szabó reggel nyolc óta vár. Itt. A Kensington-palotában. El tudnád vinni Charlotte-ot, hogy átalakítsák a ruhát úgy, ahogy a többi anyuka teszi?

- válaszolta Harry szerint a felesége, majd a herceg szerint Kate ragaszkodott hozzá, hogy a többi kislány ruháját is átalakítsák. Meghan azonban túlságosan stresszes volt az apja körüli botrányok miatt, és ezért udvariatlannak tartotta, hogy Katalin hercegné ezt nem veszi figyelembe.

Meg megkérdezte Kate-et, hogy tudja-e, mi zajlik most vele és az apjával. Kate erre azt mondta, tisztában van vele, de a ruhák... És az esküvő négy nap múlva lesz!

- írta Harry.

Igen Kate, tudom... Nem tudom, mit mondhatnék még. Ha a ruha nem passzol, akkor kérlek vidd el Charlotte-ot Ajay-hez. Egész nap várt.

- zárta le a vitát Harry szerint Meghan, aki ezek után állítólag a földön zokogott. A herceg azt is hozzátette, hogy Kate végül csak Charlotte hercegnő ruháját alakíttatta át, és az esetet követő napon virágcsokrot vitt Meghannek és bocsánatot kért.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek