Starity

Carrie és Aidan újra együtt a Szex és New York folytatásában!

2023. január 14. 18:06   |   Szerző: Four

Sarah Jessica Parker új fotói alapján Carrie és Aidan hosszú idő után újra egymásra talált.

hirdetés

Úgy tűnik, beteljesült a Szex és New York-beli Aidan (John Corbett) rajongóinak álma: a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker ugyanis új fotókat posztolt a sorozat második évadának forgatásáról - amelyen ő és Corbett kézenfogva sétálnak. 

Cssss. Nem mondjátok el senkinek

- írta a képekhez a színésznő. 

Arról már eddig is tudni lehetett, hogy az És egyszer csak... második évadában John Corbett is szerepelni fog - ám az új fotók alapján feltehetően újra románc alakul ki a karaktere és sorozatbeli nagy szerelme, Carrie között. 

A Szex és New York során Carrie és Aidan több alkalommal is összejött - ám Carrie végül Mr. Bigre voksolt, akit Chris Noth alakított. (Mr. Big csak nagyon rövid ideig szerepelt a sorozat folytatásában, már a legelején kiírták a készítők.)

A produkció emellett a négy barátnő egyikének is búcsút mondott: a Samanthát alakító Kim Cattrall úgy döntött, nem szeretne szerepelni a sorozatban, és hosszan ki is fejtette, hogy miért.

Azt egyelőre nem tudni, mikor jönnek az És egyszer csak... új részei, de feltehetően a készítők több új fotót is meg fognak osztani a munkálatokról.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek