Starity

A legjobb férfi parfümszettek, amelyeket használójuk imádni fog

2023. január 17. 15:03   |   

Amellett, hogy egy újabb csinos üvegpalackot teszünk fel a polcunkra, egy új jellegzetes parfüm illat kiválasztása izgalmas esemény, mert ez újabb esélyt ad önmagunk újradefiniálására. Éppen ezért, ha a párodnak keresel ajándékot, egy férfi parfümszettel nem tévedhetsz.

hirdetés
A legjobb férfi parfümszettek, amelyeket használójuk imádni fog

Nem számít, hogy szeret biztonságosan játszani a hagyományos virágillatokkal, vagy inkább a pézsmával akarja felrázni a dolgokat, garantáltan találsz majd számára a DOUGLAS férfi parfüm kínálatában egy olyan illatszert, ami elnyeri majd a tetszését. 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a mi kedvenceinket, amelyek között fellelhetőek például olyan luxusmárkák is, mint Dolce Gabbana, és olyan igazán népszerű brandek, mint By Kilian. 

By Kilian The Cellars Straight to Heaven White Cristal Travel Set

A KILIAN a világ egyik legnépszerűbb illatmárkája, amelyet a Kilian Hennessy indított el. Szerette volna visszaállítani az illatszer dicsőségét, és ugyanolyan fontosságot és tiszteletet tulajdonítani neki, mint a 19. és 20. században. Ezért kiemelt jelentőséggel bírt számára, hogy parfüm márkájának egy kis modern csavart adjon.  

Ha a megajándékozni kívánt személy beleszimatol az ebben az utazó szettben fellelhető illatszerekbe, akkor az érzékszervei garantáltan eksztázisba kerülnek. Elsőként az addiktív érzékiségtől parázsló rum illatát fedezik majd fel, amit később a krémes vanília és szárított gyümölcsök lágyítanak. Ez a fűszeresség pedig a cédrusfa friss illatával párosul, ami végül megteremti a tökéletes harmóniát. 

K By Dolce&Gabbana karácsonyi szett

A K by Dolce&Gabbana egy férfi illat, amelyet először 2019-ben adtak ki Eau de Toilette néven, és egy olyan férfi ihlette, aki a mindennapokban is egy igazi király. 

A vérnarancsnak és a szicíliai citromnak köszönhetően legfőképpen a citrusosság jellemzi, de ezt kiegészíti az erdős toszkán hegyek friss földes illata, és az illatszer végül a tüzes pimiento paprikával teljesedik ki. Ráadásul az üvege is igazán különleges. Geometrikus kialakítású, a tetején pedig az ikonikus polírozott arany korona található. 

Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette parfüm és tusfürdő

Legutoljára pedig Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette parfümből és tusfürdőből álló szettet szeretnénk bemutatni. Az illatszerben leginkább a grapefruit gyümölcsössége keveredik a domináló tengeri jegyekkel, de mégis leginkább a friss fás illat az uralkodó. 

Ezt a triót pedig az elragadó pacsuli illata, az érzéki guajakfa és ámbra teszik igazán különlegessé. Mondhatni tehát, hogy az élénkség találkozik benne a nyers erővel. Véleményünk szerint az alkotók leginkább arra törekedtek, hogy ezáltal elevenítsék meg a férfiasság modern vízióját. 

Az Invictus tusfürdő könnyű, folyékony, barack árnyalatú textúrája pedig a vízzel érintkezve finom habbá változik, és a friss grapefruittal illetve a tengeri jegyekkel harmóniát teremt. De fellelhető benne még az aromás babérlevél, a Hedione, guajak fa, a pacsuli, a tölgymoha és az ámbra is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek