Starity

Az internet sztárja lett az alaszkai kutyabusz, amely sétálni viszi a kiskedvenceket

2023. január 19. 18:06   |   Szerző: Four

Egy alaszkai házaspár vállalkozást épített arra, hogy busszal viszik sétálni a kutyákat.

hirdetés

Igazi internetes látványosság lett az az alaszkai busz, amelyre minden nap több tucat szőrös kiskedvenc száll fel, hogy egy rövid utazás után kiszaladgálhassák magukat. 

A "kutyabusz" TikTokon és Instagramon is nagy népszerűségnek örvend: egy házaspár, a Mo Mountain Mutts vállalkozást vezető Lee és Mo Thompson fejéből pattant ki az ötlet. 

Belenézek a visszapillantó tükörbe, látom a sok kutyát hátul, és alig hiszem el, hogy ezzel keresem a kenyerem. 

- nyilatkozta a KTOO csatornájának Mo.

A Mo Mountain Mutts minden nap három kör póráz nélküli kutyasétáltatást vállal, és a helyi kutyusokat egy speciális, kutyák számára kifejlesztett biztonsági övvel kötik be a buszon. A házaspár nemrég kezdte el dokumentálni a kirándulásokat, és hirtelen nagyon népszerűek lettek a túrák során készült videióik: TikTokon például 9 millióan kedvelték az egyik felvételüket.

A People magazin szerint egy buszútra 12 kutyát visznek magukkal, és azt is fontosnak tartják, hogy egymáshoz passzoló viselkedésű és korú állatokat válogassanak össze egy csapatba.

Vannak specifikus részei a busznak, amelyek megfelelőbbek bizonyos kutyáknak.

- nyilatkozta Mo, aki eleinte csak pár ismerőse kutyáját vitte el sétálni, aztán annyira népszerű lett, hogy már a férje segítsége is elkelt, végül pedig a busz mellett döntöttek.

Jim Higgins Murray nevű kutyusa pár éve csatlakozott a kutyabuszos csapathoz, és a gazdi elmondása szerint Murray amint meghallja a busz hangját a ház előtt, azonnal izgatott lesz.

Mindenkinek jó kedve lesz tőlük.

- mondta Higgins.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek