Starity

Robert Pattinson szerint alattomosak az elvárások, ha a férfiak testéről van szó

2023. január 21. 16:04   |   Szerző: Four

A színész úgy érzi, "alattomosak" az elvárások Hollywoodban és azon kívül is a férfiak testalkatával kapcsolatban.

hirdetés
Robert Pattinson szerint alattomosak az elvárások, ha a férfiak testéről van szó
Fotó: hu.depositphotos.com

Robert Pattinson úgy érzi, a szakmájában és azon kívül is alattomosak az elvárások, ha a férfiak testalkatáról van szó. 

Még ha csak a kalóriabevitelt számolod, arra is nagyon rá tudsz szokni - és nem veszed észre, milyen alattomos dolog ez, amíg túl késő nem lesz. 

- nyilatkozta az ES magazinnak. A színész hozzátette, habár sosem volt testképzavaros, "nagyjából mindenféle hóbortot kipróbált, csak a következetességet nem".

Volt olyan, hogy nem ettem semmi mást két hétig, csak krumplit. Főtt krumplit himalájai pink sóval. Úgy tűnik, ez most tisztítókúrának számít... hát, biztos, hogy fogyni fogsz.

Olyan is volt, hogy a keto diétával próbálkozott:

Ó, hogy van egy olyan diéta, amelynek során húst meg sajttálakat ehetsz egész idő alatt? Persze azt akkor még nem tudtam, hogy sört nem ihatsz, mert az egy az egyben elrontja az egészet.

Pattinson hozzátette, épp ezért az idei évben inkább a következetességre törekszik.

A színész már korábban is nyilatkozott a testével kapcsolatban: amikor megkapta Batman szerepét, kijelentette, nem igazán szokott edzeni a felkészülés során, mert például "James Dean se volt soha teljesen kigyúrva".

Később aztán elárulta, hogy nagyon is sokat edzett a szerepre készülve, csak nem akart róla beszélni, mert attól tartott, hogy túl nagyok lesznek az elvárások vele szemben. Mos az ES magazinnak hozzátette, "elég nagy bajba került", amikor azt állította, hogy nem szokott edzeni, még a trénere is lekapta a tíz körméről.

Pattinsot legközelebb a "Mickey 17" című filmben láthatjuk, amely 2024 márciusában jelenik meg, és Bong Joon-ho rendezi.

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek