Starity

Olivia Wilde "önző szerelemről" posztolt Valentin-napon

2023. február 15. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő talán valamelyik exének: Jason Sudeikisnek vagy Harry Stylesnak akart üzenni.

hirdetés

Olivia Wilde sejtelmes írást posztolt Valentin-napon: a színésznő John Steinbeck egy 1958-ban írt leveléből idézett, amely két típusú szerelemről szólt. 

Többféle szerelem létezik. Az egyik önző, gonosz, kapzsi, egoista, amely a szerelmet a saját javára használja fel. Ez a rút, bénító fajta. A másik az, amely kihoz belőled minden jót - szeretetet, odafigyelést és tiszteletet - nem csak a társadalmi szokások tekintetében, hanem egy tágabb értelemben vett tiszteletet, amely felismeri, hogy a másik ember különleges és értékes. Az első fajta megbetegít, lekicsinyít és gyengévé tesz, a második pedig szabaddá tesz és erőt ad, bátorságot és jóságot - és még olyan bölcsességet is, amelynek a létezéséről nem tudtál.

- posztolta a híresség. 

Habár konkrét utalást nem tett, lehetséges, hogy a színésznő ezzel az idézettel két exére, Jason Sudeikisre illetve Harry Stylesra gondolt. 

Wilde és Styles tavaly novemberben szakított, miután kiderült, nem tudják összeegyeztetni az időbeosztásukat. Olivia ezt megelőzően Jason Sudeikisszel járt jegyben, két közös gyermekük van, de a kicsik dadája szerint a pár Harry Styles miatt szakított, akivel a színésznő filmforgatás közben jött össze.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek