Starity

Robert Pattinson barátnője elárulta, öt év után is őrülten szerelmes a színészbe

2023. február 23. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő őszintén vallott arról, hogy még mindig nagyon szerelmes Robert Pattinsonba.

hirdetés
Robert Pattinson barátnője elárulta, öt év után is őrülten szerelmes a színészbe
Fotó: hu.depositphotos.com

Suki Waterhouse bevallotta, számára is meglepő, hogy öt év után is ugyanolyan szerelmes Robert Pattinsonba, mint a kapcsolatuk elején. A színésznő elmondása szerint a forgatási szünetekben is első gondolata, hogy együtt legyenek.

Nemrég volt két szabadnapom, és úgy éreztem, egyértelmű, hogy szeretnék visszautazni hozzá. És van, hogy ő utazik el hozzám egy pár napra. Meglepő, hogy ennyire boldog vagyok valakivel, akivel öt éve járok.

- mondta, majd így folytatta:

Mindig nagyon izgatott leszek, ha meglátom a nevét felvillanni a telefonomon, vagy ha üzenetet kapok tőle, és szerintem ő ugyanezt érzi velem kapcsolatban. Mindig rengeteg dologról beszélgetünk, és nagyon szórakoztatónak találom őt. 

Waterhouse egyébként Pattinsonhoz hasonlóan London egyik elegáns környékén nőtt fel, és a színésznő bevallotta, sosem gondolta volna, hogy valaki ennyire hozzá hasonlóvak fog összejönni.

Mindig szoktuk mondani, hogy hogy soha az életben nem gondoltam volna, hogy egy barnes-i sráccal fogok járni, és ő sem sejtette, hogy randizni fog egy lánnyal Chiswickből.

- mesélte a The Timesnak.

A két híresség egyébként nemrég vállalta fel hivatalosan is, hogy együtt vannak: a Dior bemutatóján közös képek készültek róluk a vörös szőnyegen. 

 

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek