Starity

Nem is hinnéd, milyen csodákra képes a testradír használata!

2023. március 05. 15:03   |   

Gondolom senkinek sem kell bemutatni, hogy mennyire nehéz magunkat rávenni a hidegben bármilyen pezsdítő tevékenységre. Legszívesebben csak kuckóznánk. Ahogy az időjárás szürke és unalmas, hangulatunk sem kicsattanó, sajnos a bőrünk is ugyanilyenné tud válni. A tükörbe nézve fakónak és élettelennek látjuk. De miért? Mert megvastagodik, és az elhalt szarurétegek miatt nem jut elég oxigénhez, valamint tápanyagokhoz. Sajnos, ezért a kozmetikumaink sem tudják a legjobb hatásukat kifejteni. Mit tehetsz ellene?

hirdetés
Nem is hinnéd, milyen csodákra képes a testradír használata!

Érdemes nemcsak belülről, hanem kívülről is felpörgetni az anyagcserénket. Erre nagyon jó módszer a bőrünk radírozása. Használatával nemcsak eltávolítjuk róla a felesleges rétegeket és segítjük fellélegezni, hanem fokozzuk a vérkeringésünket, amivel bőrünk rugalmasabbá és feszesebbé válik. Mivel a legnagyobb szervünkről van szó, helyes ápolásával sokat tehetünk magunkért.   

Lássuk is a részleteket!

Mire jó a testradír?

Azt már mindannyian tudjuk, hogy használatával az elhalt hámsejteket távolítjuk el a bőrünk felszínéről. Azzal, hogy a legfelső, már élettelen szaruréteget eltüntetjük, elősegítjük az új bőrsejtek képződését. Látod, egy ilyen egyszerű trükkel milyen könnyedén lehetsz barátja a bőrödnek? De a radírozás előnyei természetesen nem értek itt véget.

Mivel segít a pórusokat szabadon tartani, így jutnak a bőrsejteknek több tápanyaghoz. Ergo a mindennap használt kozmetikumaid árát nem dobtad ki a kukába, hiszen így a hatóanyagok már könnyedén fel tudnak szívódni és ki tudják fejteni a jótékony, bőrápoló hatásukat. Nem mellékesen a bőrradír használatával hozzájárulunk a hidratáltság növeléséhez is, ami az egyik fő kulcsa az egészséges bőrképnek.  Persze, a napi két liter víz elfogyasztásáról sem feledkezhetünk meg.

De most jön a java! Még a zavaró narancsbőrt is tudja enyhíteni. ;)

A kezdetleges hepehupákat a combunkon hatékonyan tudjuk kezelni a radírozással, mivel általa fokozzunk nemcsak a vér,- hanem a nyirokkeringést is. Így a méreganyagok ahelyett, hogy letapadnának, könnyebben ürülnek ki.

Most már tudjuk, hogy milyen jótékony hatásai vannak, ha beépítjük a szépségápolási rutinunkba, de fontos, hogy helyesen is alkalmazzuk.

Testradír helyes használata

A testünk radírozását zuhanyzás közben kell végezni.

De miért is?

Mert ekkor tudnak a termékben lévő mikroszemcsék felpuhulni, és így nem karcolják meg a bőrfelszínt.  A kedvenc testradírodat nedves bőrfelszínre vidd fel, és körkörös mozdulatokkal oszlasd el az egész testeden, kivéve az érzékeny területeket, mint például a dekoltázs és az arc.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mivel? Dolgozhatsz pusztán a kezeddel, de a szivacs is jó választás lehet, vagy ha barátja vagy a fürdőkesztyűnek, azt is használhatod. Ha végeztél, nincs más dolgod, mint langyos vízzel lemosni és gyönyörködni a pihe-puha bőrödben.

Fontos, hogy ne műanyag mikroszemcsés radírokat használj, mert ezek könnyebben sértik meg a bőrfelszínt, a káros környezeti hatásairól nem is beszélve. Ha elfogadod a tanácsunkat, mi az Organic Shop természetes termékeit ajánljuk, melyek parabén-, szulfát- és kőolajszármazékoktól mentesek, ellenben csodálatos bio összetevőket és természetes cukrokat tartalmaznak, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb, tápláló, mégis gyengéd kezelést nyújtják a bőrödnek.

Milyen gyakran kell bőrradírozni?

Érdemes heti 1-2 alkalommal ezt a rövid rituálét beiktatni, hiszen a bőrünk az a szervünk, amelyik a legtöbbet érintkezik a külvilággal, fontos, hogy törődjünk vele. Nyáron nagyobb felületünk van szabadon, így könnyebben eltömődnek a pólusaink, és a napsugárzás sem kíméletes velünk, így ekkor ajánlott heti kétszer, a téli időszakban pedig elég egyszer nekiesnünk a radírozásnak.   

Hogyan válassz testradírt?

Érdemes kíméletes, natúr radírokat választani, a tested meghálálja majd a törődést. Az Organic Shop természetes testradírjai bio alapanyagok felhasználásával készülnek. Csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazzák, természetesen magas minőségben. Ebben nincs kompromisszum. Parabén,-szulfát,-és kőolajszármazék mentesek, amelyek egy COSMOS NATURAL natúrkozmetikumtól elvárhatóak.

Lássunk néhány izgalmas testradírt!

Imádod a gyümölcsöket, és a bőrödnek revitalizálásra lenne szüksége?

Akkor az Organic Shop Helyreállító testradírját mangóval és cukorral neked találták ki. A cukor gyengéden eltűnteti a bőrödről az elhalt hámsejteket, míg a mangó kivonat táplálja és puhává varázsolja.

Netán a nyaralás egzotikus illatát szeretnéd magadon érezni?

Ehhez is van egy tuti tippünk. Renovating testradír papayával és cukorral. Lágy, gyümölcsös testradír bio papaya kivonattal és természetes cukorral, mely kíméletesen tisztít, miközben fiatalító hatással és elragadó illattal bír.

Kávéimádók előnyben!

A Softening testradír kávéval és cukorral minden érzékedet felébreszti. Bio kávéolajjal és szintén természetes cukorral készült, hogy puhává és gyengéddé varázsolja bőrödet!  Adj új lendületet a reggeleidnek, hogy frissen és üdén induljanak!

Radírozd le a telet!

Tehát ha el akarod tüntetni a téli fakóságot, és felpezsdítenéd a vérkeringésedet, irány a bőrradírok világa! Nemcsak a testünk, hanem a lelkünk is meghálálja, ha egy igazi szépségrituálé után a tükörből egy elégedett, boldog énünk tekint vissza ránk! Vágj bele most, mi megadjuk hozzá az eszközöket az Organic Shop természetes és tiszta kozmetikumaival!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek