Starity

Idris Elba nem tud szabadulni James Bondtól

2023. március 08. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Idris Elbát sokan szeretnék a következő James Bondnak. A pletykákat már többször cáfolta, most ismét megszólalt a szerep miatt.

hirdetés
Idris Elba nem tud szabadulni James Bondtól
Fotó: hu.depositphotos.com

Idris Elba sokak kedvence, és szeretnék látni, ahogy a 007-es ügynök bőrébe bújik Daniel Craig után. A színész azonban ismét cáfolta a pletykákat, hogy ő lenne a következő James Bond.

Imádom a Bond-franchise-t, és bár nagyon közel állok a producerekhez. Mindannyian nevettünk a pletykákon, mert ezek a hírek csak azok

- vallotta be a színész.

Nem tudok a producerek nevében beszélni, de az én szemszögemből nézve soha nem volt semmiféle igazság a James Bond-hírekben.

Hozzátette: 

Ez egy óriási bók, és megtiszteltetés - de nem igaz.

A pletykák azután keltek szárnyra, hogy Craig bejelentette, hogy búcsúzik a 007-es szerepétől. 2014-ben történt egy szivárogtatás, ami tartalmazta a Sony Pictures vezetőjének, Amy Pascalnak a szavait, amik így szóltak: "Idrisnek kellene lennie a következő Bondnak".

Még a franchise vezető producere, Barbara Broccoli is megerősítette a hírt tavaly, és a Deadline Crew Call podcastjének elmondta, hogy Elba neve felvetődött a lehetséges színészek között. 

Nos, ismerjük Idrist, barátok vagyunk, és ő egy csodálatos színész.

via The News International 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek