Starity

6 tavaszi kiegészítőtrend, amely idén hódítani fog

2023. március 23. 06:06   |   Szerző: Four

A tavaszi szezon kedvencei egy listában: nézd meg az alábbi hat alapdarabot!

hirdetés

A whowhatwear a tavaszi szezonra is összeszedte azokat az alapkiegészítőket, amelyek idén igazán nagy kedvencek lesznek. És úgy tűnik ezúttal sem fognak unatkozni a trendkövetők: különleges virágdíszek, élénk színű cipők, hatalmas táskák és egészében véve vidám, eklektikus darabok jellemzőek a 2023-as kiegészítők divatjára. 

1. Kalap

 

 

A kötött kalapok már korábban is hódítottak, és 2023-ban ismét óriási slágernek számítanak: a jó hír, hogy a vastagabb gyapjúkalapok mellett a nyári, szellős anyagból készült verziók is nagy kedvencek lesznek, így tulajdonképpen egész éveben hordható ez a fazon.

 

2. Balerinacipő

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

Egy újabb visszatérő klasszikus: idén a szatén balerinacipőké lesz a főszerep, és a praktikus, lapos talpú lábbelik ezúttal többek között metálos, élénk színekben lesznek igazán trendik.

 

3. Kesztyű

 

 

Most már nem csak a vörös szőnyeges outfitek kiváltsága a hosszú operakesztyű: a mindennapi divatba is bekúszott ez a különleges trend, különösen az átlátszó, organza verziója.

 

4. Óriástáska

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

Az utóbbi időben a mikrotáskák, az egészen apró kis retikülök voltak a kedvencek, 2023-ban azonban drasztikus változással épp az ellenkezői, az óriási válltáskák kerülnek középpontba - a szinte már túlzó méretű darabok a Chloé, a Bottega Veneta és a Bally kifutóin is feltűntek.

 

5. Ezüst ékszerek

 

 

Hosszú ideig az arany, különösképpen a rózsaarany ékszereké volt a főszerep, az idei szezonban viszont az ezüst darabok hódítanak: csillogó kiegészítők uralták a kifutókat, és több tervező is a vaskosabb, hangsúlyosabb nyakláncokat, fülbevalókat párosította a kreációival.

 

6. Virágdíszek

 

 

Emily Ratajkowski és Zendaya is viselte már idén a Loewe ikonikus flamingóvirágos szettjét - akik viszont nem szeretnének ilyen bátran kísérletezni, azok is bőven találnak maguknak megfelelő virágos trendet: a nagy díszek, kitűzők, rátétek, rózsaminták ugyanis megint reneszánszukat élik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek