Starity

Elhunyt legjobb barátja emlékére írt dalt Ed Sheeran: megjelent az Eyes Closed

2023. március 24. 17:05   |   Szerző: Four

Ed Sheeran elárulta, tavaly meghalt a legjobb barátja, akinek emlékére Eyes Closed című számát írta.

hirdetés

Ed Sheeran élete egyik legnehezebb évét tudhatja maga mögött: a híresség nemrég egy interjúban elárulta, az akkor még várandós feleségénél tumort találtak, bírósági perbe fogták a dalai miatt és tragikus hirtelenséggel meghalt a legjobb barátja, Jamal. 

Az énekes a fent említett események hatására írta megmájusban megjelenő Subtract című albumát, és a rettegését illetve a gyászát is dalokba öntötte. A híresség külön szerezményt dedikált a néhai Jamal emlékére: az Eyes Closed című számát, amelynek videoklipje ma jelent meg. Rajongói pedig a Daily Mail szerint nem győzték kommentelni, hogy őket is könnyekig meghatotta a dal.

Ez a dal a világot jelenti nekem, ezzel kezdődik az album, amelyen már évek óta folyamatosan gondolkodtam, de most úgy érzem, ez a tökéletes reprezentációja annak, ahol most tartok. Nagyon izgatottan várom a következő fejezetet, és amely a mai nappal megkezdődik.

- írta Instagramon Sheeran. A híresség azt is elárulta, milyen elképzelés alapján találta ki a klipet:

(...) A szomorúság gyakran mindenhová követ, betölti a teret: érzed és látod, de rajtad kívül senki más nem. Úgy döntöttem, hogy megalkotom a saját nagy, kék szörnyemet a videó kedvéért. Egyre nagyobb és nagyobb lesz ahogy halad a klip, mígnem betölt egy egész szobát, és semmi mást nem látok, csak szomorúságot. Nagyon büszke vagyok erre a felvételre.

- jelentette ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek