Starity

Király L. Norbi is súlyos beteg

2010. december 05. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor versenyzőjéről a napokban derült ki, hogy súlyos betegségben szenved.

hirdetés
Király L. Norbi is súlyos beteg

Az X-Faktor legfurcsább személyiségéről kiderült, súlyos beteg. Király L. Norbiért a fél ország odavan, de eddig csak néhányan tudták róla, hogy minden fellépés kínszenvedés számára.

A fiatal tehetség körülbelül 16 éves kora óta sportolt intenzíven, ám három éve kénytelen volt abbahagyni a mozgást. Az X-Faktor versenyzője egy edzés során ugyanis csigolyasérülést szenvedett, s az addig elért eredményei is pillanatok alatt eltűntek. Ennek a betegségnek következménye Norbi vékony testalkata is.

Heti négy alkalommal másfél órákat foglalkoztam a testemmel. Aztán egy gyakorlathoz nem vettem fel a speciális derékövet, és megtörtént a baj. Ráadásul csak később, otthon vettem észre, hogy a gerincem mellett van egy dudor. Az orvos megállapította, hogy elcsúszott egy csigolyám. Csontkovácshoz jártam egy tizenöt kezelésből álló terápiára, de nem segített” – nyilatkozta a 21 éves énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek