Starity

Khloe Kardashian és Tristan Thompson ismét úgy viselkedik, mintha egy párt alkotnának

2023. április 11. 18:06   |   Szerző: Four

A reality-sztár úgy tűnik, egyszerűen nem tud nemet mondani csalfa exének.

hirdetés

Úgy tűnik, Khloe Kardashian hiába nyilatkozza rendszeresen, hogy csak a közös gyerekeik miatt tartja a kapcsolatot csalfa exével, Tristan Thompsonnal - a valóságban még mindig nem tud elszakadni tőle. 

A reality-sztár ismerősei szerint a híresség szinte minden idejét Thomposonnal tölti, és csak a külvilág felé mutatja, hogy nincsenek együtt. 

Khloe azt állítja, hogy szingli, de a privát életében úgy viselkedik, mintha Tristan a férje lenne. Mindent együtt csinálnak a két gyerekükkel: együtt reggeliznek, ebédelnek és a lefekvésnél is mindketten ott vannak. Ha beköszönsz Khloe-hoz, Tristan biztos, hogy ott lesz. 

- jelentette ki az OK! egyik forrása. 

Nincsenek együtt, de úgy viselkednek, mintha egy párt alkotnának, és egyikük sem randizik mással. Tristan azt mondja, az egyetlen dolog, amit szeretne, hogy egy családként éljenek. Kétségbeesetten esedezik Khloe bocsánatáért, és szeretné, ha újra összejönnének. 

- tette hozzá. 

A dolog valójában nem meglepő: a sportoló már többször is megcsalta Khloe-t (a legutóbbi hűtlenségéből egy gyermek is született, akivel állítólag egyáltalán nem tartja a kapcsolatot), de a reality-sztár ismerősei már hónapokkal ezelőtt kijelentették, bármit is tesz Thompson, Kardashian valószínűleg egy idő után mindig visszafogadja. 

 

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek