Starity

Shakira hosszú posztban kelt a gyerekei védelmére

2023. április 11. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő Barcelonából Miamiba költözött, és ezzel együtt hosszú levelet írt a médiának.

hirdetés
Shakira hosszú posztban kelt a gyerekei védelmére
Fotó: hu.depositphotos.com

Shakira hosszú írásban fejtette ki, hogy szeretné minél privátabban kezelni két Gerard Piquével közös gyereke, a 10 éves Milan és a 8 éves Sasha életét. Az énekesnő nemrég Barcelonából Miamiba költözött, és ezzel együtt megragadta az alkamat, hogy arra kérje a paparazzikat, tartsák tiszteleben a gyerekei magánéletét:

Kedves barátok, újságírók és média. Ennek az új fejezetnek a kezdetével együtt szeretném arra kérni a gyerekeim nevében a médiát, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. Bízom benne, hogy az újságírók és a lesifotósok érzékenyen kezelik azt a helyzetet, amelybe Milan és Sasha került, és a leghumánusabb módon viselkednek majd velük. Tekintve, hogy egy 8 és egy 10 éves gyerek fizikai és érzelmi egészségének sértetlenségéről van szó, azt remélem, hogy kimehetnek majd az utcára, és biztonságban járhatnak iskolába, békében, és nem azzal törődve, hogy üldözik őket vagy hogy folyton kamerák kereszttüzében vannak. 

- írta, majd így folytatta:

Ezt a kérést nem mint művész, hanem mint édesanya írom, aki szeretné megvédeni a gyerekei fizikai és érzelmi jólétét, hogy egészséges, és boldog életet élhessenek, olyat, amit minden gyerek megérdemel.

- zárta le az énekesnő.

Shakira és Gerard Piqué tavaly nyáron, közös nyilatkozatban jelentette be, hogy szakítanak - azóta pedig igen csúnya adok-kapok folyik a részükről

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek