Starity

Beszéljünk a barnulást támogató kozmetikumokról!

2023. április 15. 20:08   |   

Egy szoláriumstúdióban az első a vendégek kényelme, ehhez pedig az kell, hogy minél többféle lehetőség közül választhassanak. Ha belegondolunk, már az is meghatározó, hogy milyen gépekkel és csövekkel várjuk őket, de ennél jóval többet is tehetünk értük. Kínáljunk fel nekik olyan speciális készítményeket, amelyekkel hatékonyabbá tehető a barnulás folyamata.

hirdetés
Beszéljünk a barnulást támogató kozmetikumokról!

A következő cikkben tehát most elhoztuk a legjobb minőségű szoláriumkozmetikumokat, s kiderítjük, hogy egyáltalán miért van szükség rájuk. 

Az a kis “plusz”

A szoláriumpiacon nagyon erős a verseny, s csak a felkészült és tapasztalt szolgáltatók képesek a ringben maradni. Éppen ezért, a nagyobb stúdiókban szinte mindenhol találkozunk minőségi kiegészítőkkel. A Hollandimpex KFT készítményei között olyan termékek várnak ránk, amelyek megadják azt a kis “pluszt”, amire a vendégeknek szükségük van. 

Sokan úgy tartják, hogy elég, ha a legjobb gépeket mutatjuk fel és borítékolható is a siker. Ez azonban nem ennyire egyszerű. Ettől még nem leszünk jobbak másoknál. A legújabb csövek már sejtetnek valamit, a szakképzett személyzet szintén elégedettséget vált ki, de a széles termékpaletta az, ami tényleg egyedinek számít napjainkban. 

A választék sokszínűsége

Figyelembe kell vennünk, hogy többféle társadalmi réteg fordul meg egy stúdióban, vagyis nekünk mindenféle terméket biztosítanunk kell az emberek számára. Természetesen ha éppen leszerződtünk egy márkával, akkor az különleges eset, ám még így sem kell lemondanunk a változatosságról, hiszen egy márkán belül ugyancsak többféle produktumot beszerezhetünk. 

Az a jó, ha minél több bőrtípusra akad nálunk szoláriumkrém. A szolizás előtti, utáni, arcápoló, hidratáló és fényvédő készítmények egyaránt kelleni fognak. Amennyiben nem köt minket semmilyen szerződés, ez esetben lehet vegyes a kínálat, sokféle márkával. Nem szükséges csak egy vagy két brand termékeihez ragaszkodnunk, s a kiegészítőknek valamennyi árkategóriát képviselniük kell. 

Mire figyelhetünk még?

Legyenek húzómárkáink! Szükség van néhány elismert, nagy névre, mert enélkül az emberek azt éreznék, hogy a választék tele van ismeretlen kozmetikumokkal. Persze egyáltalán nem biztos, hogy egy kevésbé ismert darab silány minőségű lenne, de sokan ez alapján ítélnek. 

Végül, de nem utolsósorban, minden alkalmazott tájékozódjon a krémekről! A vendégek szeretnek kérdezni és amikor azt látják, hogy a személyzet nem tud magabiztosan válaszolni, már felmerül bennük a kétely. Segítsünk az ügyfeleknek, mondjuk el nekik, hogy mi a legjobb a bőrüknek és így azt látják, hogy megkapják a szükséges támogatást. 

A szoláriumpiacon tehát sok-sok szempontnak kell megfelelnünk, s ha szeretnénk valóban kitűnni a tömegből, akkor a kozmetikumok kínálatát is fejlesztenünk kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek