Starity

Szarvas Andi őszinte vallomása a szakításról: „Ezt a két hetet nem tudnám megbocsátani”

2023. április 18. 00:12   |   Szerző: Freeze

Szarvas Andi, az egykori Miss World Hungary beszélt a Mokkában a szakításáról, és arról, hogy miért nem tudna megbocsátani a szakítás utáni időszakban átélt dolgokat.

hirdetés

A Blikk vette észre, hogy az egykori Miss World Hungary, Szarvas Andi, elárulta a Mokkában, hogy miért gondolja, hogy soha nem tudná megbocsátani a szakítás utáni két hetet. A szépségkirálynő és vőlegénye április elején szakítottak, és bár akkor még úgy tűnt, békülés is szóba jöhet, Andi most már ezt teljesen kizárja.

Andi elmondta, hogy kezdetben talán még nyitott volt a békülésre, de az elmúlt két hétben olyan dolgokon ment keresztül, amik miatt már nem képes felülkerekedni a történteken. Hozzátette, hogy bár tényleg egymás mellett képzelték el életüket a jövőben, utólag már úgy érzi, nem meglepő, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk, hiszen sok mindenben különböznek.

A szépségkirálynő a műsorvezető, Iszak Eszter kérdéseire válaszolva elárulta, hogy a nehéz időszak ellenére nagyon pozitívan áll a jövőhöz. Barátnőjével Barcelonában pihente ki a stresszes időszakot, most pedig ismét belevág a munkába, és tervei szerint csak magára koncentrál majd a következő időszakban.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek