Starity

7 apró trükk Kourtney Kardashian stylistjától: így lesz tökéletes az outfited

2023. április 18. 15:03   |   Szerző: Four

Életmentő gyors megoldások, ügyes trükkök a legidősebb Kardashian nővér stylistjától.

hirdetés

Kourtney Kardashian számos vörös szőnyeges eseményen van már túl, így aztán a glam-csapata tudja, milyen trükkökkel lehet gyorsan helyrehozni egy-egy ruhabakit - vagy hogy lehet tökéletessé varázsolni egy outfitet. A Poosh a reality-sztár stylistját, Dani Michelle-t kérdezte arról, ő milyen trükkökre és tippekre esküszik, ha öltözködésről van szó.

1. A farmernadrág tisztítása

Sosem szeretem kimosni a kedvenc farmerjeimet, mert megváltozik a színük, kifejezetten a feketéké. Két trükk van viszont: az első, hogy kifordítva mosd ki, a második, hogy egy zacskóba rakva tedd be a fagyasztóba a nadrágot, így megszabadulsz a kellemetlen illatoktól

 

2. Félvállas felső-trükk

Ha csak az egyik válladat takaró felsőt viselsz, nyugodtan vedd fel az átlagos, mindennapi melltartódat, és az egyik pántját tűrd be vagy csatold le ott, ahonnan kilátszana.

 

3. Betörni egy bőrdzsekit

Sokat segít a vaskos, merev bőrdzsekin, ha zuhanyzáskor felakasztod a fürdőszobában - így a kabát beszívja a párát, és amint felhúzod, a tested formájához alakul. Óvatosan azonban ilyenkor az erősen behajlított könyökkel, ugyanis maradandó ráncokat okozhat az anyagon.

 

 

4. Gyors megoldás a vasalásra

Ha utazol és nincs nálad ruhagőzölő, a hajgöndörító vasad is megteszi, ha egy tiszta töröllközőre teríted a ruhád és óvatosan használod a kisebb gyűrődésekhez az eszközt.

 

5. Lyukas harisnya

Ha kilyukadt a harisnyád és elkezdett felszaladni a szem, fújj rá egy kis hajlakkot, ami megállíthatja a kárt. 

 

6. Olajfoltok

A cipődből vagy a táskádból úgy is kiszedheted az olajfoltot, ha hintőport szórsz az érintett területetre, majd egy éjszakán át állni hagyod.

 

7. A fránya sárga foltok

Az elszíneződött, sárgás izzadságfoltokra fújj egy kis citromlevet, mielőtt bedobod a mosógépbe a ruhát: így hatékonyabban szabadulhatsz meg a szennyeződésektől.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek