Starity

Egyedi vendégélmény a Kastélyhotel Sasvár rendezvénytermeiben

2023. április 25. 13:01   |   

A Kastélyhotel Sasvár története egészen az 1800-as évekig nyúlik vissza. Az Ybl Miklós által tervezett épület ma is teljes pompájában ragyog, hazánk egyik legszebb vidékén. Napjainkban már hotelként működik, és nemcsak a pihenni vágyó családokat és párokat fogadja, de kisebb-nagyobb események résztvevőit is. Rendezvénytermeik ugyanis tökéletesen alkalmasak különböző összejövetelek szervezésére.

hirdetés
Egyedi vendégélmény a Kastélyhotel Sasvár rendezvénytermeiben

Lélegzetelállító környezet, exkluzív szolgáltatás

A gyönyörű mátrai erdők között megbúvó kastély már az elhelyezkedésével garantálja a pompát és a szórakozást. Nyaralások és hétvégi kikapcsolódások közkedvelt célpontja már évek óta. Mint rendezvényhelyszín viszont nem sokan ismerték eddig. Pedig termeinek elegáns környezete és korszerű technikai felszereltsége biztosítja, hogy minden rendezvény színvonalas és egyedi legyen. A kastély hangulatos történelmi épülete és a modern technológia egyedülálló kombinációja teszi lehetővé, hogy az itt megszervezett rendezvények mindig emlékezetesek maradjanak.

A Monarchia terem a Kastélyhotel legnagyobb rendezvényterme, ahonnan közvetlen kijárás nyílik a hatalmas teraszra is. 100 fő befogadására alkalmas, de a kisebb összejövetelek megtartásához is rendelkezésre állnak más, hasonlóan hangulatos termek. A vendégek kényelmét szem előtt tartva a szálloda szakmai csapata minden részletre odafigyel, és segítséget nyújt a rendezvények tervezésében és lebonyolításában egyaránt.

Elsőszámú catering szolgáltatás

Az ételek tekintetében a Kastélyhotel Sasvár gasztronómiai kínálata is kiemelkedő. A szálloda saját éttermének szakácsa friss alapanyagokból készíti az ételeket. A speciális étrenddel élő vendégekre is odafigyelnek, hogy mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtsanak.

A szálloda csapata minden vendég személyes kérésének eleget tesz, és az összes rendezvényre személyre szabott ajánlatot készít. Az étterem szakácsa által készített ételek minden alkalommal igazi gasztronómiai élményt nyújtanak a vendégeknek. A friss alapanyagokból készült ételek változatosak és ízletesek, így garantáltan mindenki talál az ízlésének megfelelő finomságot. 

Milyen rendezvényekre ajánljuk?

Ha különleges rendezvényt szeretnél, a Kastélyhotel Sasvár rendezvénytermei ideális helyszínt biztosítanak minden alkalomhoz. Legyen az esküvő, családi összejövetel, üzleti megbeszélés vagy konferencia, céges csapatépítő, vagy szülinap, a szálloda segítőkész, profi személyzete garantálja az esemény gördülékeny menetét. 

A Kastélyhotel 5 különböző rendezvényteremmel tökéletesen alkalmazkodik a vendégek igényeihez. A terem berendezése rugalmas, így könnyen átalakítható az adott rendezvényhez igazodva. Emellett a modern technikai felszereltség, mint például a hang- és fénytechnika, valamint a projektorok és képernyők garantálják a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek