Starity

Egy texasi anya, 4 lánya és 2 menye az esküvői ruhájukban mentek hamburgerezni - videó

2023. június 07. 17:05   |   Szerző: Four

Nem mindennapi ötlete támadt egy texasi anyának és 4 felnőtt lányának illetve 2 menyének: a menyasszonyi ruhájukban mentek el vacsorázni.

hirdetés
Egy texasi anya, 4 lánya és 2 menye az esküvői ruhájukban mentek hamburgerezni - videó
Fotó: sydniebonin/Instagram

Különleges ötlete támadt egy texasi anyának és négy lányának: Terri Bonin és gyermekei egy Instagram-videón fellelkesülve döntöttek úgy, hogy szeretnék újra átélni az esküvői ruhájukban töltött pillanatokat. 

Így aztán Bonin, négy lánya és két menye egy átlagos hétköznapon hamburgerezni majd pedig sütizni mentek - menyasszonyi ruhában.

Úgy döntöttünk, hogy a tulajdonunkban lévő legdrágább ruháink megérdemlik, hogy egy napnál többször viseljük őket. 

- posztolt videót Alexis Houston, Terri egyik lánya. Az asszonynak egyébként 11 gyermeke van: 5 fia és 6 lánya, a legkisebb 9, a legidősebb pedig 31 éves.

Terri szerint havi egyszer be szokott ülni egy vacsorára a lányaival: 

Ilyenkor a férjek és gyerekek nélkül ülünk össze, eszünk-iszunk és későig beszélgetünk.

- nyilatkozta a People-nek.

Terri és négy idősebb lánya, a 28 éves Madeleine, a 25 éves Alexis, a 23 éves Annalise és a 18 éves Kate (aki nem házas, csak a vicc kedvéért ő is menyasszonyi ruhába bújt) a vacsora előtt együtt készült el az asszony két menyével, a 26 éves Hannah Joy-jal és a 25 éves Sydnie-vel.

Óriási buli volt, 10/10, ajánljuk mindenkinek!

- tette hozzá Bonin.

És bár a vacsora során steaket, hamburgert és sült csirkét is fogyasztottak - szerencsére a fehér ruhákat nem érte baleset.

A hét "menyasszony" látványa azonban igencsak figyelemfelkeltő volt:

Nagyon jól szórakoztunk! Véletlenül kiválasztottuk az egyik legforgalmasabb estét, egy helyi középiskola épp ott ünnepelte az érettségit. Kicsit rosszul éreztük magunkat, hogy elloptuk a show-t, de nem tudtuk, hogy ez lesz. 

- mondta Terri, aki egy kisebb akadályba ütközött az este elején, ugyanis nem tudta, hová rakta el anno az esküvői ruháját. Elmondása szerint végül az egyik menye mentette meg, aki kölcsönadta neki a szalagavatós ruháját.

A lányok pedig annyira élvezték a különleges alkalmat, hogy megegyeztek: ezentúl évente megtartják a "menyasszonyi bulit". 

A kedvencem az egészben, hogy igazi látványosságok voltunk, annyit hülyéskedtünk a lányokkal. Az biztos, hogy egy éltereszóló élmény volt.

- mondta Terri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek